Detingut un jove que va agredir a un altre amb una botella a València

L'ara detingut va propinar colps al cotxe i seguidament li va llançar una botella.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut en un parc del districte de Trànsits de València a un home de 28 anys, d’origen equatorià, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de pel que sembla mantindre una discussió amb un altre, sense motiu aparent, i en el transcurs d’aquesta llançar-li una botella que li va colpejar en la cella esquerra. La víctima, un home de 30 anys, va ser traslladada a un hospital de València on va ser assistida de les lesions que presentava.

Els fets van ocórrer sobre les dues de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Trànsits, on pel que sembla s’havia produït una agressió entre dos homes i un d’ells presentava lesions.

PublicitatRovira  

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a un home amb un tall en l’avantbraç i amb una cella unflada, que estava sent atés per un indicatiu sanitari, així com van esbrinar que moments abans havia estat de festa amb un conegut i a continuació havien agafat el seu cotxe i aturat en un establiment iniciant una discussió, pel que sembla sense motiu aparent.

Durant aquesta, la víctima va marxar al seu cotxe per a donar per finalitzada aquesta, moment en què el sospitós va començar a colpejar el vehicle i seguidament va agafar una botella, que havien comprat abans, i li la va llançar, rebent un colp en la cella i un tall en l’avantbraç en trencar-se.

La víctima va ser traslladada a un hospital de València per a ser assistida de les lesions que presentava.

Els agents van realitzar una batuda per la zona i van localitzar al sospitós en un parc pròxim i després de realitzar diverses comprovacions el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.