Detingut un matrimoni i el seu proveïdor a València per vendre cocaïna

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un matrimoni i el seu proveïdor per vendre cocaïna gràcies a la denúncia a través d'un correu anònim.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un matrimoni i el seu proveïdor per vendre cocaïna gràcies a la denúncia que els va arribar a través d’un correu anònim. En el registre de la vivenda de la parella es van intervenir quasi 62 grams de cocaïna, 2.100 euros, una bàscula de precisió i un telèfon mòbil, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement a través d’un correu anònim en la pàgina web www.policia.es de l’existència d’un matrimoni que s’estaria dedicant a la venda de, pel que sembla, cocaïna des del seu domicili.

Rovira  

Els agents van establir diversos dispositius de vigilància i van observar a un home com en nombroses ocasions entrava en un portal pròxim al seu domicili i contactava amb algú que li esperava, on pel que sembla realitzava les transaccions.

Davant l’evidència de la possible existència d’un delicte, es va realitzar un registre en el seu domicili, en el qual també estava la seua esposa i on es van intervenir tres grams i mig de pel que sembla cocaïna, 2.100 euros, una bàscula de precisió i un telèfon mòbil, per la qual cosa els agents van detindre el matrimoni, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

En el transcurs del registre, es va presentar en el domicili un home el qual sospitaven podria ser el proveïdor del matrimoni, al que li intervenen 58 grams de pel que sembla cocaïna, per la qual cosa també va ser detingut.

Els detinguts, d’entre 41 i 57 anys, d’origen espanyol i colombià i sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela