Detingut un pare a València per amenaçar a la seua filla amb un arma

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents de les amenaces patides per una menor a les mans del seu pare.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 41 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces greus en l’àmbit familiar, després de pel que sembla amenaçar a la seua filla de 13 anys amb un arma.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents de les amenaces patides per una menor a les mans del seu pare, en el domicili familiar del districte de Patraix.

Rovira  

Els policies van esbrinar que el dia 18 la menor es trobava al costat d’una amiga a casa, quan pel que sembla va arribar el seu pare i molt enfadat va començar a cridar-li i a recriminar-li coses, per a tot seguit traure una pistola i col·locar-li-la al cap. La menor molt atemorida ja que la seua mare estava treballant, es va anar a casa d’una amiga de la mare i va passar allí el cap de setmana ja que temia al seu pare.

Finalment els agents després d’intervindre una arma curta amb tres cartutxos en el carregador, pel que sembla arma detonadora, i una escopeta d’aire comprimit, van detindre a l’home com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces greus en l’àmbit familiar.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela