Detingut un home a València per quatre ordres d’ingrés a la presó

Tenia altres cinc ordres de cerca i detenció per diferents jutjats pels delictes d'estafa, apropiació indeguda i violència de gènere.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 52 anys, d’origen espanyol, en tindre en vigor nou ordres de cerca i detenció per diversos jutjats de tota Espanya, de les quals quatre eren per a ingrés a la presó.

Els fets van ocórrer, sobre la dotze i mitjana del matí d’ahir, quan els policies que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091 perquè es digerisquen a l’avinguda Giorgeta de València, ja que un policia anara de servei havia reconegut a un home amb diverses requisitòries judicials.

PublicitatRovira  

Els agents es van dirigir immediatament al lloc on després d’entrevistar-te amb el policia anara de servei aquest els va indicar un vehicle amb dos ocupants en el seu interior i els va manifestar que coneixia que el copilot tenia diverses requisitòries judicials per diferents delictes.

Davant tals fets la patrulla després d’identificar-ho ho va traslladar a dependències policials ja que no portava cap documentació i els manifestava unes dades que no es corresponien amb les indicacions facilitades per l’agent anara de servei.

Una vegada fetes les comprovacions oportunes, es va esbrinar que tenia en vigor nou requisitòries judicials, quatre d’elles d’ingrés a la presó, ordenats pels jutjats de Sabadell, Valladolid i Logronyo, pels delictes d’estafa, apropiació indeguda i ús de document fals. Les altres cinc reclamacions de detenció i personació estaven ordenades per dos jutjats de Madrid, Toledo i València, per delictes d’estafa i violència de gènere.

El detingut amb més de 20 detencions, ha passat a disposició judicial.