Detingut a Torrent el jove que va lesionar a un vigilant de seguretat de Renfe a Sagunt

L'agressió va ocórrer el mes passat i li van haver de donar huit punts de sutura en la boca.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent en la vesprada d’ahir, a un jove de 20 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions comés el passat 26 d’agost en l’estació de tren de Sagunt, després de pel que sembla agredir a un vigilant de seguretat quan va ser sorprés viatjant sense bitllet en un tren que provenia de València.

Els fets van ocórrer la vesprada del 26 d’agost en l’estació de tren de Sagunt, quan el revisor un tren que procedia de l’estació del Nord de València, va sorprendre un jove viatjant sense bitllet i en anar identificar-ho el vigilant de seguretat, el jove li va propinar una punyada que ho va deixar tendit en el sòl, per a posteriorment eixir fugint.

En el dia d’ahir una patrulla que realitzava labors de prevenció a Torrent, van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren al carrer Sant Ernesto on pel que sembla dos homes discutien amb una dona.

Una vegada en el lloc els agents van separar a les parts i van identificar a un dels homes que va resultar ser el presumpte agressor d’un vigilant de seguretat de Renfe el mes d’agost passat, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat, després de ser escoltat en declaració, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial, quan per a això fóra requerit.

CatalanSpanish