Detinguts a València els pares de tres menors per maltractaments

Els menors de 8, 11 i 14 anys van quedar sota la protecció d'un centre de menors, al no tindre família que es fera càrrec d'ells.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona i un home de 45 i 49 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte maltractaments cap als seus tres fills menors i un delicte contra la salut pública, després de localitzar papelinas de cocaïna en el seu domicili. Els menors es van quedar sota la protecció d’un centre de menors, al no tindre família que es fera càrrec d’ells.

Les investigacions es van iniciar per part dels policies en tindre coneixement que una jove de 14 anys, podria ser víctima de maltractaments per part dels seus progenitors, així com els seus dos germans de 8 i 11 anys, podent ser coneixedor dels fets el pare, sense que aquest intercedira en els episodis de violència o insults.

PublicitatRovira  

Durant les investigacions els policies van poder saber que els dos fills més xicotets no acudien al col·legi amb una bona higiene i que el xiquet a vegades tenia comportaments agressius.

Davant tals fets els agents van detindre a la parella com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments, i els tres menors van ser acollits en un centre de protecció de menors al no tindre cap familiar que es fera càrrec d’ells.

Posteriorment els investigadors van realitzar un registre en l’habitatge en la qual residia la família, situada en el barri de Torrefiel, on van localitzar diverses “papelinas” de pel que sembla, cocaïna, que van ser intervingudes per a la seua anàlisi. També van comprovar una gran situació d’insalubritat en el domicili, amb menjar en mal estat tant en el frigorífic com en el sòl de la cuina, nombrosos estris apilats en habitacions que bloquejaven alguna porta, fins i tot paneroles.

Els agents continuen amb les investigacions per a determinar si els progenitors pogueren haver enviat en alguna ocasió als menors a vendre “papelinas”.

Els detinguts, amb antecedents policials, tots dos per maltractaments, han passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela