Detinguts dos homes després de produir-se lesions mútuament

vigilant

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte de Trànsits de València a dos homes de 31 i 36 anys, d’origen marroquí i romanés, com a presumptes autors d’un delicte de lesions, després de pel que sembla produir-se diversos talls profunds en el transcurs d’una baralla amb ampolles de cristall en un local lúdic de la ciutat. Un d’ells va perdre diverses dents.

Els fets es van produir la matinada del diumenge quan els policies que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a un local lúdic del districte de Trànsits on pel que sembla s’estava produint una baralla amb ampolles entre diverses persones.

Els agents es van dirigir immediatament al lloc on en arribar van observar a dos homes sagnant abundantment un per la boca i un altre pel braç, per la qual cosa van separar a les parts i van calmar a tots dos.

Els policies van esbrinar que moments abans, un home es va disposar a utilitzar una màquina recreativa i immediatament se li va acostar un altre recriminant-li que l’estava usant el, per la qual cosa van començar una discussió proferint-se insults, quan un d’ells va agafar una botella i la hi va estampar en la cara produint-li un tall i la pèrdua de diverses peces dentals, responent aquest a l’atac de forma similar amb una altra botella que la hi estampà en el braç del contrincant.

Els agents els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.