Detinguts dos homes per robatori amb força en un domicili de Paterna

  • Un dels veïns va descobrir als detinguts quan forçaven la porta.

Agents de la Policia Nacional han detingut en la vesprada d’ahir a Paterna a dos homes, de 21 i 23 anys, d’origen colombià, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un domicili, després de ser sorpresos per un dels veïns quan van forçar la porta.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de Paterna, on pel que sembla s’havia produït un robatori amb força. Al mateix temps, al costat d’aquests agents va actuar un indicatiu de la Policia Local.

Rovira  

Immediatament els policies es van presentar en el lloc i van observar la porta de l’habitatge forçat, amb dos forats en el pany i diverses estelles de fusta. En aquest moment, s’adonaren de la presència d’un individu a l’altre costat de la porta i li van instar a obrir-la. No obstant això, aquest es va negar a obeir les ordres dels agents, i quan aquests van tractar d’obrir la porta, la va bloquejar i va tapar els forats amb les mans. Més tard, en comissionar-se els bombers per tractar d’accedir a l’habitatge, es va obrir la porta.

Quan van entrar a l’interior de l’habitatge, els agents van descobrir a dos individus amb diverses eines que, pel que sembla, havien estat utilitzades per realitzar dos forats en la porta i poder arribar als sistemes de tancament. En total, van ser intervinguts cinc tornavisos, dos tisores, unes tenalles i quatre cargols de rosca.

Els agents van esbrinar que moments abans un veí del bloc havia escoltat sorolls en el replà i quan va treure el cap, va descobrir en el pis de a baix a dos persones que forçaven la porta.

A més, els policies van descobrir que en aquest moment no vivia ningú al domicili, ja que els hereus del mateix estaven a l’espera del repartiment de béns.

Finalment, els agents van detenir als dos sospitosos com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Tots dos detinguts, un d’ells amb antecedents policials, van passar a disposició judicial.

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela