Detinguts dos homes per robatoris amb força en habitatges i locals comercials

Els detinguts s'haurien desplaçat recentment a València des de Madrid on tenen el seu domicili habitual

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes, de 21 i 22 anys, d’origen marroquí i espanyol, respectivament com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, comesos en una immobiliària i un despatx comercial del districte de Proveïments. A un dels detinguts també se li imputa un altre robatori amb força en un domicili per la modalitat de “escale” el dia 11 de juny.

Les investigacions es van iniciar, en tindre coneixement els policies d’un robatori amb força perpetrat en una immobiliària del districte de Proveïments de València, en el qual després de forçar la porta d’entrada es van portar ordinadors portàtils.

PublicitatRovira  

Dies més tard, es va produir un altre robatori amb força en un domicili del districte de Proveïments, destinat a despatx comercial, en el qual van entrar per la modalitat de “escale” i es van apoderar d’un ordinador i 38.000 euros d’una caixa forta.

Durant les investigacions, gràcies a les característiques físiques aportades per uns testimonis que els havien vistos eixir en un dels robatoris, els policies van esbrinar la identitat dels sospitosos.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions, van detindre als dos homes com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força. A més un d’ells també va ser imputat per un altre robatori amb força en un domicili el passat 11 de juny, per la modalitat de “escale”.

Es dona la circumstància que els ara detinguts s’haurien traslladat recentment a València des de Madrid, que és on tenen el seu domicili.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela