Detinguts dos homes que van retenir a un altre contra la seua voluntat durant diverses hores

Agents de la Policia Nacional han detingut a València i Nàquera a dos homes de 27 i 29 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de detenció il·legal, coaccions, amenaces, lesions i a un d’ells contra la salut pública, després de descobrir una plantació de marihuana en el xalet on van tenir retinguda a una persona contra la seua voluntat. En el registre de l’habitatge estava la dona d’un d’ells que tenia una reclamació judicial.

Les recerques es van iniciar a la fi de desembre en tenir coneixement que un home havia estat retingut contra la seua voluntat en un xalet de Nàquera, en anar a cobrar un deute per la venda d’un vehicle.

Els agents van esbrinar que l’home va ser fins a aquesta localitat amb la persona que li devia diners, per poder cobrar el deute i una vegada allí va ser retingut diverses hores a l’interior de l’habitatge, al mateix temps que li van amenaçar de mort i li van pegar amb un pal, fins que va aconseguir escapar al moment que el traslladava a València.

Els policies van identificar i van localitzar a aquesta persona i la van detenir com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal, coaccions, amenaces i lesions.

Seguint amb les recerques, els policies van localitzar el xalet on ho van retenir, en el qual es trobaven l’habitant i la seua dona, en el qual van practicar un registre i van intervenir un ganivet, un puny americà, un rifle d’aire comprimit i 50 cartutxos de 9 mm, així com van localitzar una plantació de marihuana i 10.150 euros.
Els agents van detenir als dos habitants com a presumptes autors d’un delicte de salut pública, a més d’imputar-li els delictes de detenció il·legal, amenaces greus i coaccions. La dona tenia una reclamació judicial vigent.

Dels tres detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial i un lloc en llibertat, després de prendre-li declaració.