Detinguts dos homes a Torrent robant sabatilles

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a dos homes de 26 i 32 anys, d’origen romanés, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en una tenda d’esports de la localitat de Sant Antonio de Benaixeve. Van ser sorpresos quan descarregaven tot el material robat des d’una furgoneta estacionada damunt de la vorera, cap a un domicili. Se’ls van intervenir 214 sabatilles esportives de diferents marques, dos pots de pilotes, 10 peces tèxtils, cinc elements per a empunyadura de raquetes, un walki de radi i una pota de cabra.

Els fets van ocórrer cap a les cinc de la matinada del dimecres quan els agents que realitzaven labors de prevenció en la ciutat de Torrent van observar una furgoneta amb matrícula estrangera mal estacionada damunt de la vorera amb una porta oberta i sense cap ocupant.

Rovira  

Immediatament els policies van intentar esbrinar la titularitat del vehicle i van observar una emissora encesa en la porta del conductor i una borsa amb uns triangles i una pota de cabra, per la qual cosa en infondre les sospites, van obrir el maleter trobant una gran quantitat de calçat i indumentària esportiva de primeres marques, a més d’una documentació d’un ciutadà romanés.

En aqueix instant els agents observen a un home eixint d’un immoble pròxim que a l’adonar-se de la presència policial va tornar a entrar en el mateix, per la qual cosa es van dirigir cap al lloc per a entrevistar-se amb ell, manifestant-los que el vehicle era seu i que estava amb un amic descarregant la mercaderia que havia comprat a una altra persona sense precisar on ni com.

Els policies van observar que també en el replà d’aquest immoble hi havia gran quantitat de material esportiu semi embolicat en mantes i per no poder aportar factura de tot açò els agents ho van intervenir a l’espera d’acreditar la seua propietat.

Els agents després de realitzar diverses comprovacions van esbrinar que el material esportiu procedia d’un robatori amb força perpetrat aqueixa mateixa nit en una tenda d’esports de la localitat de Sant Antonio de Benaixeve, per la qual cosa una vegada localitzats van ser detinguts per un presumpte delicte de robatori amb força. El material intervingut després de ser reconegut pel propietari de la tenda li va ser lliurat.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela