19:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguts dos joves per ocultar una moto robada amb una altra matrícula

Els fets van ocórrer la vesprada del divendres quan els policies anara de servei circulaven en el vehicle particular d’un d’ells i van observar en un semàfor una motocicleta sostreta encara que aquesta portava una matrícula d’un ciclomotor i tenia algunes parts canviades. Immediatament els agents es baixaren i després d’identificar-se van interceptar al conductor. La motocicleta havia sigut sostreta mentre estava estacionada enfront d’un taller de reparació unes setmanes abans, i en el moment de ser localitzada aquesta estava “maquillada”; ja que portava una matrícula d’un ciclomotor, tenia les tapes d’un altre color.

Els policies van esbrinar que a més del conductor de la moto hi havia un altre sospitós, que seria el responsable de la modificació de la moto, en els voltants pel que van acudir al lloc per a localitzar-ho.

Finalment els agents, després de realitzar diverses comprovacions, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori furte ús de vehicle i a més a un d’ells se li imputa el delicte de falsificació documental.

Es continuen les recerques per al total esclariment dels fets i esbrinar la possible implicació d’altres persones.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado