Detinguts dos joves per robar a l’interior d’un vehicle

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a dos homes de 22 i 25 anys, tots dos d’origen marroquí, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Van ser sorpresos quan es dirigien amb unes claus a un domicili guiats per un gps, l’adreça estava en una fulla de la documentació del cotxe violentat. Un dels arrestats tenia quatre reclamacions policials i una judicial.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar a dos joves que anaven guiats per un gps en actitud nerviosa, per la qual cosa es van acostar a ells donant aquests respostes incongruents.

Els policies els van identificar resultant que a un d’ells li constaven quatre reclamacions policials i una judicial, per la qual cosa va ser detingut. En aquest moment els agents els van trobar entre la seua roba dos tornavisos, quatre manolls de claus, un parell de guants i un paper arrencat de la documentació d’un vehicle amb l’adreça. Els policies van descobrir que l’adreça que estava posada en el gps era de l’adreça que apareixia en la documentació.

Els agents van esbrinar que moments abans els sospitosos havien forçat un vehicle apoderant-se de part de la documentació d’aquest, unes claus d’una casa i un mòbil, per la qual cosa també van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.