Detinguts dos menors per retenir i tractar d’abusar d’una companya del centre escolar

La víctima, de 13 anys, va aconseguir escapolir-se dels agressors.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos menors de 14 i 15 anys, com a presumptes autors dels delictes d’abús sexual, en grau de temptativa, i detenció il·legal, després de, pel que sembla, retenir a una companya del centre escolar en els banys i agafar-li un d’ells la mà perquè li tocara les seues parts íntimes, sense aconseguir-ho, ja que va aconseguir escapolir-se i marxar del lloc.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que una menor quan es trobava en classe, va demanar permís per a anar al bany. Una vegada dins, transcorreguts uns minuts, van accedir al mateix tres joves, pertanyents al mateix centre educatiu.

PublicitatRovira  

Un d’ells li va agafar la mà a la jove i va tractar d’acostar-li-la a les seues parts íntimes, però a causa de la resistència que esta va oferir va aconseguir escapolir-se i eixir corrent del bany, no sense abans haver d’espentar a un altre d’ells que havia romàs subjectant la porta perquè ningú poguera accedir a l’interior.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que en un primer moment la jove no va dir res, però una vegada a casa li ho va comptar a la seua mare i van decidir informar de l’ocorregut a la policia.

A conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos que van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes d’abús sexual, en grau de temptativa i detenció il·legal. Els detinguts, una vegada sentits en exploració, van ser entregats als seus pares.

PublicitatJuega Limpio Orihuela