Detinguts en l’aeroport de València a dos homes, un per a extradició i un altre amb el passaport d’una altra persona

Un dels arrestats tenia en vigor una ordre d'extradició per Itàlia

La Policia Nacional ha detingut en l’aeroport de Manises a dos homes de 27 i 51 anys, de nacionalitat siriana i pakistanesa respectivament, el primer com a presumpte autor d’un delicte usurpació d’identitat i l’altre per tindre en vigor una ordre d’extradició per Itàlia. Tots dos han passat a disposició judicial.

Un sirià amb un passaport francés tractava de viatjar a Londres

Rovira  

Els fets van ocórrer la vesprada d’ahir quan un home es trobava en l’aeroport de Manises amb destinació a Londres i en el control fronterer d’eixida a la porta d’embarque els agents van detectar que el document que havia mostrat portava una foto que no correspondria amb el portador del document. Els policies després de les comprovacions oportunes van esbrinar que el passaport figurava com sostret en la base de dades informàtics policials, i que corresponia amb el document d’un ciutadà francés.

Els policies després de les comprovacions corresponents van detindre a l’home, de nacionalitat siriana, com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació d’identitat. L’ara detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Detingut en el control de passatgers d’entrada al territori espanyol

Els agents que realitzen el control documental de passatgers d’entrada a Espanya, en la vesprada d’ahir van detectar en un vol procedent d’Istanbul a un passatger que després de comprovar la seua identificació li constava en els arxius policials una cerca i detenció per a extradició per Itàlia en vigor des del dos de juny del 2018. El passatger tenia una ordre en vigor, pel que sembla per ajudar, instigar i explotar l’entrada il·legal de migrants.

Els policies després dels esbrinaments pertinents van detindre a l’home, d’origen pakistanés, en tindre en vigor una ordre de detenció per a extradició. L’ara detingut, sense antecedents policials, ha passat a la disposició de l’Audiència Nacional en el matí de hui.

PublicitatJuega Limpio Orihuela