10:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguts un home i una dona amb una placa d’haixix en el sostenidor

Els agents els van intervenir diners en efectiu i substància estupefaent. Una placa de, pel que sembla, haixix d’uns 100 grams ho portava en el sostenidor l’ara arrestada amb un bitllet de 20 euros.

Els fets van ocórrer la matinada d’ahir quan els agents van detectar en els voltants d’una zona d’oci del districte de Patraix un vehicle que circulava amb les llums apagades, els agents ho van seguir per a donar-li abast i informar-lo que havia de circular amb les llums enceses. El cotxe va estacionar i es van baixar del mateix el conductor i una jove.

Els policies de paisà es van acostar a la parella i després d’identificar-se com a policies els van realitzar un escorcoll de seguretat i els van localitzar tres telèfons mòbils, diners en efectiu, una tauleta de substància verda de color marró, pel que sembla, haixix, de més de 100 grams de pes i un tros de substància estupefaent marró, pel que sembla, oli d’haixix d’uns 5 grams de pes.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van detenir als sospitosos com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i van intervenir la a dalt citat. La placa de més de 100 grams de, pel que sembla, haixix, ho portava l’ara arrestada en el sostenidor amb un bitllet de 20 euros.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado