Detinguts dos homes en dos dies per masturbar-se al carrer davant menors

El primer detingut s'estava tocant en una plaça del centre de la capital i un dia després altre home va tindre el mateix comportament en el districte de Russafa.

Agents de la Policia Nacional han detingut en dos dies consecutius, a València a dos homes de 36 i 40 anys, d’origen polonés i italià, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte d’exhibicionisme, després de masturbar-se en ple carrer, en presència de menors. En tots dos casos una persona els va recriminar l’acció per estar acompanyats d’un menor que va presenciar els fets.

En el Centre

Després de ser alertats per la Sala de 091, sobre les nou i mitja de la nit, ja que pel que sembla hi havia un home, en la Plaça de la Reina, tocant-se els genitals davant menors, els policies es van dirigir al lloc, on van ser requerits per una família i van esbrinar que moments abans mentre passejaven per la plaça, van veure com un home es masturbaba de cara a la gent, per la qual cosa li van recriminar l’acció, ja que hi havia menors, entre ells les seues filles, enfrontant-se el sospitós a l’home, moment en el qual va anomenar a la policia.

Els agents van localitzar al sospitós pels voltants de la plaça, que després de diverses comprovacions va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme.

En Patraix

Un dia després una altra patrulla, va ser comissionada per la Sala del 091, perquè es dirigira al carrer Angel de Villena amb Font de Sant Lluís, on pel que sembla un home s’estava tocant els genitals davant els ciutadans, entre els quals es trobaven menors. Els agents es van dirigir al lloc on van ser requerits per una persona, acompanyada per la seua neboda de set anys, manifestant que moments abans un home deambulava tocant-se els genitals cap a la gent, i quan li ha recriminat l’acció se li va enfrontar, per la qual cosa va anomenar a la policia.

Els policies amb les característiques aportades pels testimonis van donar una batuda per la zona, localitzant al sospitós a pocs metres de distància del lloc dels fets, sent detingut com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme.

Els detinguts, tots dos amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

CatalàEspañol