Els detinguts per la violació a una jove a Callosa d’en Sarrià ho van gravar en vídeo

Diversos testimonis van relatar que un dels detinguts va ser sorprés pujant-se els pantalons, mentre que un altre d'ells es trobava recolzat damunt de la víctima i abusava d'ella.

Els quatre joves detinguts com a presumptes autors d’una agressió sexual a una jove de 19 anys, suposadament sota els efectes de l’alcohol i les drogues, la passada Nit de cap d’any a Callosa d’en Sarrià (Alacant), van gravar en vídeo la violació, han confirmat a Efe fonts de la investigació.

Els detinguts, de 19, 21, 22 i 24 anys, van ser detinguts en el lloc on van succeir els fets la matinada del dia 1 i a última hora de la vesprada del divendres van passar a la disposició del jutge, que va decretar el seu ingrés a la presó. Els quatre homes, un d’ells amb antecedents per violència de gènere i abusos sexuals amb una menor, van ser detinguts per com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual, dos delictes d’abusos sexuals i un delicte contra la intimitat.

PublicitatAVL

Segons fonts de la Guàrdia Civil, després de l’avís d’una veïna la passada Nit de cap d’any, agents d’aquest cos i de la Policia Local de la localitat alacantina es van desplaçar fins a un immoble en el soterrani del qual hi havia quatre individus amb una jove semidesnuda, segons la denúncia de la dona. En arribar al local, van comprovar que efectivament hi havia una jove, en estat embriac i possiblement sota els efectes d’alguna droga, ja que no era “capaç de saber on es troba o on viu, ni tampoc recorda el que ha succeït durant les últimes hores”, segons detalla la nota.

Diversos testimonis van relatar que un dels detinguts va ser sorprés pujant-se els pantalons, mentre que un altre d’ells es trobava recolzat damunt de la víctima i abusava d’ella. En el lloc estaven tres dels implicats, que van ser detinguts en aqueix moment i el quart, va ser localitzat i detingut poc després, tots ells per un delicte d’abús sexual. La víctima va ser traslladada d’urgència a l’Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa per a ser sotmesa a un reconeixement mèdic i rebre atenció psicològica.

Segons la investigació, dues dels homes coneixien a la víctima, i es van trobar amb ella a Benidorm la nit del 31 de desembre, i amb l’excusa de continuar prenent copes, sobre les 5 de la matinada, li van suggerir anar a casa d’un conegut de la mare d’ella en aqueixa localitat, al que ella va accedir.

Una vegada allí i després de prendre diverses copes més, haurien començat els abusos, si bé, precisa la Guàrdia Civil, la jove no recorda res del succeït. Pel que sembla un dels habitants de la casa es va adonar dels que estava passant i va donar per finalitzada la festa pel que els quatre homes van decidir anar a Callosa, al local d’un d’ells, i es van portar a la jove, “que estava en tal estat que a penes podia caminar sola”, segons la Guàrdia Civil.

Durant la investigació del cas, la Guàrdia Civil ha localitzat a una altra dona, que també hauria patit abusos sexuals a l’octubre de l’any passat per part d’un dels detinguts, i que ho ha denunciat.

La investigació continua oberta perquè els agents sospiten que els detinguts podrien haver protagonitzat dues situacions idèntiques amb altres dues dones, per la qual cosa no descarten que la xifra d’afectades poguera augmentar. La investigació ha sigut duta a terme per agents de la Guàrdia Civil de l’Equip de Policia Judicial de la Vila Joiosa i del lloc de Callosa d’en Sarrià.

Esta publicació està disponible en : Valencià