Detinguts dos joves per cometre una estirada a una dona

La detinguda era la parella del pare del menor, al qual utilitzava perquè duguera a terme les estirades.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona i un menor, de 21 i 14 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un robatori amb violència, en grau de temptativa, després de donar-li una estirada d’una bossa a una dona que caminava pel carrer, sense poder arrabassar-li’l, ja que esta va oferir resistència. Ciutadans que passaven pel lloc van acudir en el seu auxili. Els policies consideren als detinguts presumptes autors d’altres set robatoris amb violència, tres d’ells en grau de temptativa, comesos a València pel mètode de l’estirada.

Els agents els van intervenir dos telèfons mòbils, una motxilla negra, un martell, alicates, un joc de claus i una targeta bancària i d’hotel.

PublicitatRovira  

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que s’havien produït una sèrie de robatoris amb violència a València per part de dues persones que utilitzaven el mètode de l’estirada.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que els autors dels robatoris els cometien en hores nocturnes amb bicicleta, la qual cosa els permetia fugir ràpidament, així com que ocultaven el seu rostre parcialment amb una caputxa o una altra peça.

Els agents van establir diversos dispositius de vigilància i en el transcurs d’un d’ells van conéixer que s’acabava de produir un robatori amb violència, en el qual un menor havia tractat de sostraure la bossa a una dona mitjançant estirada, no aconseguint-lo a causa de la resistència que va oposar i a l’ajuda dels ciutadans.

Els policies després de realitzar una batuda pels voltants van localitzar a un jove de característiques físiques similars a les aportades acompanyat d’una dona, i després de realitzar diverses comprovacions, els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència, en grau de temptativa, així com els van intervenir els efectes ja citats.

A conseqüència de les investigacions, els policies els consideren a més els presumptes autors d’altres set robatoris amb violència, tres d’ells en grau de temptativa, així com van esbrinar que la dona era la parella del pare del menor i que utilitzava a este per a realitzar les estirades mentre ella es trobava pels voltants per a donar-li suport.

La detinguda, amb antecedents policials, després de ser sentida en declaració va ser posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan fora requerida, i el menor després de ser sentit en exploració va ser posat en llibertat i entregat al seu pare.

Publicitat