18:02 - martes, 27 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguts quatre homes per retenir a una dona per no retornar 8.000 euros

Les recerques es van iniciar sobre dos quarts de dotze del matí d’ahir en tenir coneixement els agents que un home havia rebut moments abans una trucada telefònica que li comunicava que la seua dona estava segrestada en un dels domicilis en els quals netejava, per dos homes que pel que sembla l’acusaven d’haver sostret uns 8.000 euros. Per a ser alliberada havia de lliurar els 8.000 euros.

Immediatament, els investigadors van establir un dispositiu de vigilància i van localitzar en el lloc concertat a dos homes que després d’identificar-se com a policies els van realitzar un escorcoll superficial, intervenint-li a un d’ells una navalla de grans dimensions, per la qual cosa després de realitzar els esbrinaments oportuns van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal. Els policies van esbrinar que la dona es trobava en aqueix moment retinguda en un domicili en el qual treballava.

Seguidament, els agents es van dirigir al domicili on van localitzar a la dona en perfecte estat, i a dos homes, que després de realitzar les comprovacions corresponents van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal. La dona va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de furt i li van intervenir un telèfon mòbil i 500 euros que sembla ser era el que li quedava dels 8.000 que suposadament havia sostret.

Sembla que el dimecres anterior la dona hi havia oposat 8.000 euros en un calaix i els hi havia apropiat, motiu pel qual ahir havia mantingut una discussió amb els fills dels propietaris que la tenien retinguda, així com que aquests havien cridat al seu marit per a reclamar-li el deute.

Els detinguts, dos amb antecedents policials, han passat en el dia d’avui a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado