Detinguts quatre menors de Torrevieja per cremar contenidors en Halloween

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a quatre menors de Torrevieja per la seua presumpta implicació en la crema de contenidors en la nit d'Halloween.

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a quatre menors de Torrevieja per la seua presumpta implicació en la crema de diversos contenidors en la nit d’Halloween, malgrat les dificultats per a localitzar-los posat que hi havia multitud de persones que anaven disfressades de manera similar.

En les fotos dels mòbils dels presumptes autors dels fets hi havia imatges dels contenidors cremats i un d’ells llançant un còctel molotov de fabricació casolana, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Durant la nit del 31 d’octubre a l’1 de novembre, agents de la Guàrdia Civil de Torrevieja van rebre fins a quatre avisos per la crema de diversos contenidors en la via pública. El primer incident va ocórrer sobre les 23.30 hores, quan la patrulla de servei va localitzar dos contenidors cremant en la via pública.

Per la forma en la qual van ser cremats, tot apuntava al fet que l’incendi havia sigut intencionat. Diversos testimonis presents en el lloc van informar els agents que els possibles autors eren quatre persones vestides de negre, que s’havien acostat als contenidors moments abans de començar a cremar.

Les patrulles de seguretat ciutadana van realitzar diverses batudes pel nucli urbà per a intentar localitzar als autors, amb la dificultat afegida que aqueixa nit hi havia “multitud de persones” pel carrer disfressades amb abillament similar.

A les 00.30 hores es va produir l’incendi del tercer contenidor, en un lloc pròxim als altres dos anteriors. La cerca es va intensificar per aqueixa zona concreta i va donar com a resultat la identificació una hora més tard de quatre menors la descripció dels quals coincidia amb la donada.

En detectar la presència de la Guàrdia Civil, els menors van tractar de fugir i d’esborrar les fotografies que tenien en els seus mòbils, però els agents van arribar a temps abans que ho feren. En aqueixes imatges apareixia un dels menors amb un bidó de gasolina i llançant un còctel molotov casolà que, pel que sembla, haurien fabricat ells.

Finalment, es va detindre a aquests quatre menors de 16 i 17 anys d’edat, com a presumptes autors d’un delicte continuat de danys per l’incendi intencionat de tres contenidors. Els telèfons mòbils van ser intervinguts per a un estudi més minuciós de les imatges i els menors es van entregar als seus tutors fins que siguen anomenats per a comparéixer davant el Fiscal de Menors.

ValenciàEspañol