Dos detinguts per robar joies en Benicàssim

Gran part de les joies han sigut recuperades i entregades als seus propietaris.

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona i investigat a una altra, com a suposats autors d’un delicte d’apropiació indeguda i usurpació d’identitat.

L’actuació es va iniciar quan els agents van tindre coneixement a través de diverses denúncies presentades en la Caserna de la Guàrdia Civil de Benicàssim, on els afectats informaven que una persona s’havia quedat indegudament joies de la seua propietat.

Rovira  

Per aquest motiu els guàrdies civils van iniciar una investigació per a esclarir els fets, esbrinant que una persona que posseïa un local de joies, s’havia quedat amb joies de diverses persones sense abonar-li cap quantitat, ascendint el valor de tota elles a més de 7.000 euros.

Continuant amb les gestions els agents van comprovar que una segona persona que regentava un comerç estava implicada en la comissió dels fets delictius en falsificar les dades del llibre del Registre de compra de metalls preciosos per a eludir així l’acció policial.

Finalment i com a resultat de les investigacions la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d’un home i la investigació d’una dona de 53 i 34 anys d’edat com a suposats autors de tres delictes d’apropiació indeguda i usurpació d’identitat.

S’han recuperat part de les joies apropiades sent entregades als seus legítims propietaris. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia de Castelló. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicàssim.

PublicitatJuega Limpio Orihuela