Detinguts dos homes per dos robatoris comesos a València en la vespra de Nit de cap d’any

A un jove li van donar una punyada que el va deixar tombat en el sòl, mentre que un altre va ruixar amb gasolina el cotxe de les víctimes.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 35 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de diversos delictes de robatori amb violència comesos en la vespra de Nit de cap d’any, al costat d’un altre home. El coautor ja havia sigut detingut per la Policia local de València, quan intentava recuperar del depòsit de la grua el vehicle amb el qual havien perpetrat els robatoris i que havien abandonat després d’ocasionar un accident.

Les investigacions es van iniciar després de tindre coneixement els agents de diversos fets produïts en la vespra de la nit de Nit de cap d’any, pel que sembla, per dos homes que circulaven en un vehicle.

PublicitatRovira  

El primer dels fets es va produir sobre les cinc de la matinada del 29 de desembre, quan un ciutadà va ser abordat per dos homes que després de baixar-se del cotxe en el qual circulaven amb les llums apagades i en direcció contrària, li van intimidar amb unes tisores alhora que li colpejaven per l’esquena, apoderant-se de 200 euros que portava.

Posteriorment, aqueix mateix dia, es va tindre coneixement a través de la Sala del 091, que dos homes, de les mateixes característiques i a bord del mateix vehicle, en els voltants d’una discoteca de Maritim, van abordar a uns joves i els van exigir les botelles d’alcohol que estaven consumint, i davant la negativa, un d’ells va ser agredit amb una punyada en la cara que el va tombar en el sòl, així com un d’ells va traure una barra d’acer del maleter amenaçant-los, mentre l’altre va ruixar amb gasolina el cotxe de les víctimes, amenaçant amb calar-li foc.

Moments més tard, es va tindre coneixement novament a través de la Sala del 091, que les mateixes persones acabaven de provocar un accident de trànsit en les confluències dels carrers Sant Rafael amb Enginyer Faust Elio, xocant el seu cotxe amb un estacionat i que després de baixar-se tots dos ocupants, van manifestar que havien begut i van emprendre la fugida a la carrera, abandonant el vehicle.

Al matí següent, la Policia Local de València va localitzar al propietari del vehicle quan intentava retirar-lo del depòsit de la grua, per la qual cosa va ser arrestat.

A conseqüència de les investigacions realitzades, els policies van identificar a l’altre ocupant del cotxe, amb més de 20 antecedents policials, que va ser localitzat i detingut.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial, que ha decretat l’ingrés a la presó.