16.2 C
Valencia

Quatre detinguts per tràfic de drogues a Cullera

S'ha evitat l'entrada en el mercat il·legal de substàncies estupefaents per a la seua venda.

- Publicitat -AVL

La Guàrdia Civil de Cullera, en el marc dels serveis orientats a prevenir i perseguir el tràfic de drogues, ha desenvolupat l’operació “REMOLINAOR”, procedint a la desarticulació d’un punt de venda de drogues de la localitat de Cullera i a la confiscació de gran quantitat de substàncies estupefaents entre elles heroïna i cocaïna i altres efectes relacionats amb l’activitat il·lícita esclarida.

La Guàrdia Civil de Cullera va tindre coneixement des de principis d’estiu que en un habitatge de la localitat de Cullera s’estaven venent substàncies estupefaents per part dels habitants.

- Advertisement -

La Guàrdia Civil de Cullera va tindre coneixement des de principis d’estiu de l’augment en el nombre de delictes contra el patrimoni perpetrats per part de persones de perfil poli-toxicòman, i la detecció de material usat per a consumir heroïna que era abandonat en la via pública.

Es comença a treballar en la hipòtesi de l’existència d’un nou punt de venda en la localitat de Cullera en el qual es vendrien substàncies estupefaents entre elles heroïna.

Després de realitzar la investigació sobre este tema, es detecta l’existència d’este punt de venda en un habitatge de la localitat de Cullera, a la qual, i de manera constant, acudeixen persones suposadament a comprar drogues, en la seua majoria es tractaria d’heroïna i de cocaïna.

Amb tot això, es decideix iniciar l’operació “REMOLINAOR”, amb l’objectiu de desactivar el punt de venda d’heroïna i cocaïna existent en la localitat.

Durant l’operació, per part dels agents investigadors es comprova que les persones que suposadament perpetraven els delictes utilitzaven l’entramat familiar per a impedir als agents progressar en la investigació o arribar a aprehendre els objectes del delicte com pogueren ser la droga o els diners obtinguts de l’activitat de trànsit.

Finalment, el passat 31 d’agost, es van realitzar 4 entrades i registres en habitatges diferents que els autors usaven per a perpetrar els delictes, detenint-se a 5 persones.

Per part dels agents es va procedir a l’aprehensió d’aproximadament 60 grams de cocaïna, 30 grams d’heroïna, unes 100 plantes de marihuana, aproximadament 6000 euros en metàl·lic que es trobaven al costat de la droga i dos vehicles.

A més, de la investigació duta a terme es va poder comprovar que els principals investigats pel tràfic de drogues utilitzaven presumptament a persones poli-toxicòmanes per a realitzar furts o robatoris de béns, els quals van ser aprehesos durant els registres (piques de bany, vàters, espills, etc.) A part d’este fet, també eren utilitzats per a fer treballs d’obra, remunerant estos treballs amb substàncies estupefaents, per la qual cosa també se’ls atribueix un presumpte delicte contra els drets dels treballadors.

A conseqüència d’esta operació, els Agents del Lloc del Lloc Principal de Cullera, Companyia de Sueca i agents de la Usecia, han procedit a la detenció de dos homes i dos dones de nacionalitat espanyola i d’edats comprenies entre els 29 i 66 anys, pels presumptes delictes de tràfic de drogues, encobriment, contra el patrimoni i contra el dret dels treballadors.

De les labors operatives desenvolupades, es va poder identificar als habitants de l’habitatge, així com constatar que este domicili era utilitzat com a punt de venda de drogues i amb un gran nombre de “clients”.

La Guàrdia Civil dona per desmantellat un important punt de venda de substàncies estupefaents en la localitat de Cullera.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de 1a instància i Instrucció núm. 5 de Sueca.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià