Detinguts tres homes per dos robatoris amb intimidació portant un ganivet en comerços de Montaverner i Palomar

La Guàrdia Civil va tenir coneixement el passat 16 de març de dos robatoris amb violència i intimidació, un en grau de temptativa i un altre consumat en dos establiments comercials de les localitats de Montaverner i Palomar.

Per tot això, s’inicià l’operació “HIGUEA 2” per part d’agents de la Guàrdia Civil de la Companyia de Xàtiva, a fi de poder localitzar, identificar i detenir als autors d’aquests fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades a més dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a tres homes d’edats compreses entre els 26 i 50 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

Els detinguts van intimidar a la dependenta amb un ganivet de grans dimensions i mentre ocultaven el seu rostre amb una careta i s’apoderaven de la recaptació.

S’ha realitzat un registre en un habitatge de la localitat de Montaverner on s’han intervingut una careta i un ganivet així com peces compatibles amb l’utilitzat en la comissió dels fets delictius. Les diligències instruïdes han estat lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 4 d’Ontinyent.