Detinguts tres joves per pagar amb bitllets falsos a Marítim

Els agents van intervindre sis bitllets falsos de 20 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a tres joves, dos xics i una xica, de 22 i 25 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de falsificació de moneda, després de pagar en un local d’oci amb bitllets falsos de 20 euros.

Els fets es van produir sobre les tres i mitja de la matinada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una discoteca del districte de Marítim de València, on pel que sembla algun client havia pagat amb bitllets falsos.

La patrulla es va dirigir immediatament al lloc, on van localitzar al personal de seguretat del local que tenia retinguts als tres joves i van esbrinar que moments abans un cambrer es va adonar que el grup li havia intentat pagar amb un bitllet de 20 euros fals pel que va avisar al servei de seguretat i aquests a la policia. Els vigilants els van localitzar altres cinc bitllets, tres a un dels joves en la butxaca i altres dues que va traure voluntàriament la xica.

Els agents van comprovar els sis bitllets i van preguntar als ara detinguts per la seua procedència, responent aquests que sabien que eren falsos i els havien trobats en un parc.

Finalment després de diverses comprovacions els policies van detindre als tres joves com a presumptes autors d’un delicte de falsificació de moneda.

Els detinguts, només un amb antecedents policials, han sigut posats en llibertat després de prestar declaració, no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això foren requerits.

ValenciàEspañol