Detingut un home en Vinaròs per un delicte de fabricació no autoritzada d’armes

La Guàrdia Civil investiga a una persona per un delicte de fabricació no autoritzada d'armes, dipòsit il·legal d'armes i munició a Vinaròs.

227
"Es fa necessari canviar aquestes regles de joc, basades en els plantejaments patriarcals, iniciant un procés d'apoderament de les dones en tots els àmbits de la presa de decisions, aconseguint la seua igualtat", ha indicat.

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona, per un delicte de fabricació no autoritzada d’armes, dipòsit il·legal d’armes i munició a Vinaròs. L’actuació es va iniciar quan es va tenir coneixement que una persona havia sigut detinguda per la Guàrdia Civil per un fet delictiu, donant la circumstància que la mateixa podria trobar-se implicada en un delicte de fabricació d’armes.
Davant tal circumstància els guàrdies civils van localitzar un garatge propietat del detingut i després de realitzar un registre domiciliari, degudament autoritzat, es van trobar en el seu interior, 6 armes curtes dissenyades en la modalitat de monotiro, 1 revòlver de les mateixes característiques que l’anterior, 4 canons de divers calibre, 2 caixes d’impulsió a pólvora amb fulminant, cartutxos recarregats artesanalment, una carabina d’aire comprimit i un segon rifle modificat.
Per aquest motiu, els guàrdies civils van procedir a la recerca d’un home de 57 anys, com a suposat autor d’un delicte de fabricació no autoritzada d’armes, dipòsit il·legal d’armes i munició a Vinaròs.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció número 4 de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.