4:36 am - Tuesday, 7 July 2020

Un de cada deu xiquets no realitza de forma regular els tres menjars principals del dia

- Publicidad -Reciplasa

La labor de Creu Roja Espanyola i Creu Roja Joventut, a través d'un enfocament integral per a combatre diferents escenaris d'exclusió, aconsegueix a més de 5.400 xiquets i xiquetes anualment a la Comunitat Valenciana.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La infància és el col·lectiu que més ha acusat la precarització social generada per la crisi econòmica. Creu Roja Espanyola fa anys que reforça els seus programes d’Infància en dificultat social a través d’un enfocament integral, que aconsegueix a més de 5.400 xiquets i xiquetes anualment a la Comunitat Valenciana. Per a millorar aquesta intervenció, contribuir al disseny de polítiques d’atenció a la infància i dotar al col·lectiu de majors oportunitats per al futur, l’organització ha elaborat el Butlletí de Vulnerabilitat Social sobre Infància a la Comunitat Valenciana.

L’estudi analitza la percepció de xics i xiques de 8 a 14 anys atesos a través del programa de Promoció de l’èxit escolar de Creu Roja Joventut. Entre altres dificultats, l’Informe presentat aquest matí a València, exposa que el 39,7% dels menors no pot pagar el menjador escolar, 10 punts per sobre de la mostra estatal (29%). Un de cada deu xiquets i xiquetes (9,1%) no realitza de forma regular alguna, dels tres menjars principals del dia (desdejuni, menjar i sopar). A més, el 25,3% berenar habitualment en un local de Creu Roja Espanyola, xifra molt superior a la mitjana nacional (el 16%).
En la província de Castelló, Creu Roja compta amb 188 persones voluntàries que participen en projectes d’infància. El passat any es van repartir més de 15.500 berenars en les 19 assemblees locals i comarcals de Creu Roja en les diferents comarques.

Es van repartir 1.338 béns a menors, des de Creu Roja Joventut, entre els quals destaca 577 lots de material escolar, 442 joguets i prop de 300 peces d’abrigar i vestuari escolar. La resta de prestacions es refereix a beques de menjador, excursions com a activitat extraescolar o quotes de l’AMPA.

Aquest tipus d’ajudes es van gestionar per part de Creu Roja Joventut a través de projectes d’infància, que treballen amb xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys. Al que cal afegir les ajudes, que des d’Intervenció Social es presten a famílies, amb beus i menors de 6 anys.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Sis dies sense que Sanitat notifique morts a la Comuntat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha encadenat sis dies seguits sense que es notifiquen defuncions per coronavirus, per la qual cosa el número total...

L’alcaldessa de la Vilavella analitza la situació municipal amb el president de la Diputació

Navarro ha aprofitat la seua primera reunió oficial amb Josep Martí per a agrair el seu suport durant la crisi del coronavirus i sol·licitar la mediació de la Diputació perquè les institucions supramunicipals actualitzen els seus pagaments amb l'ajuntament.

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià