Commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a Xàbia i en l’Alfàs del Pi

Els ajuntaments de Xàbia i l'Alfàs celebren el Dia de l'Orgull LGTBI amb les banderes multicolor als seus municipis.

L’Ajuntament de Xàbia ha secundat aquest matí una concentració amb motiu del dia internacional de l’orgull LGTBI, a més de penjar a la façana principal la bandera multicolor i una pancarta amb el lema “Tinc dret a ser, sentir i estimar com vulgui”.

La regidora d’Igualtat, Montse Villaverde, ha llegit un manifest defensant el compromís de les administracions en el desenvolupament i implementació de polítiques i serveis públics que garanteixin la igualtat efectiva i sumant-se a les veus que clamen per un futur en igualtat de totes les persones a l’ marge de la seva identitat sexual i/o de gènere i de la seva orientació sexual.

Rovira  

L’Ajuntament de Xàbia ha secundat aquest matí una concentració amb Motiu del dia internacional de l’Orgull LGTBI, a mes de penjar a la façana la bandera multicolor i una pancarta amb el lema “Tinc dret a ser, sentir i estimar com vulga”

La regidora d’Igualtat, Montse Villaverde, ha llegit un manifest defensant el compromís de les Administracions en el desarrollo i implementació de polítiques i Serveis Públics que garantisquen la igualtat efectiva i sumant-se a les veus que clamin per un futur en igualtat de Totes les persones a l’marge de la Seua identitat sexual i / o de gènere i de la Seua orientació sexual.

La bandera multicolor llueix a la façana de l’Ajuntament de l’Alfàs

L’Ajuntament de l’Alfàs hissa la bandera multicolor aquest dijous, Dia internacional contra la LGTBI-fòbia, en un gest clar de suport institucional al Dia de l’Orgull de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intrasexuales (LGTBI), apel·lant a un futur en igualtat de totes les persones, al marge de la seva identitat i orientació sexual.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Vicente Arques, diversos membres de l’equip de govern i de representants del col·lectiu LGTBI, que s’han sumat a aquesta iniciativa en pro de la igualtat i la tolerància. Arques ha manifestat que si bé es tracta d’un acte simbòlic, té un marcat caràcter reivindicatiu, propi d’una societat avançada i moderna.

Amb l’hissat de la bandera, l’Ajuntament de l’Alfàs s’adhereix a la resta de poblacions que avui commemoren el 28 de juny, reconegut a nivell internacional com el Dia de l’Orgull Gai, i es proposa donar visibilitat a les persones que a la actualitat pateixen discriminació per la seva condició sexual.

PublicitatJuega Limpio Orihuela