2.9 C
Valencia

Commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a Xàbia i en l’Alfàs del Pi

Els ajuntaments de Xàbia i l'Alfàs celebren el Dia de l'Orgull LGTBI amb les banderes multicolor als seus municipis.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Xàbia ha secundat aquest matí una concentració amb motiu del dia internacional de l’orgull LGTBI, a més de penjar a la façana principal la bandera multicolor i una pancarta amb el lema “Tinc dret a ser, sentir i estimar com vulgui”.

La regidora d’Igualtat, Montse Villaverde, ha llegit un manifest defensant el compromís de les administracions en el desenvolupament i implementació de polítiques i serveis públics que garanteixin la igualtat efectiva i sumant-se a les veus que clamen per un futur en igualtat de totes les persones a l’ marge de la seva identitat sexual i/o de gènere i de la seva orientació sexual.

L’Ajuntament de Xàbia ha secundat aquest matí una concentració amb Motiu del dia internacional de l’Orgull LGTBI, a mes de penjar a la façana la bandera multicolor i una pancarta amb el lema “Tinc dret a ser, sentir i estimar com vulga”

La regidora d’Igualtat, Montse Villaverde, ha llegit un manifest defensant el compromís de les Administracions en el desarrollo i implementació de polítiques i Serveis Públics que garantisquen la igualtat efectiva i sumant-se a les veus que clamin per un futur en igualtat de Totes les persones a l’marge de la Seua identitat sexual i / o de gènere i de la Seua orientació sexual.

- Publicitat -

La bandera multicolor llueix a la façana de l’Ajuntament de l’Alfàs

- Publicitat -

L’Ajuntament de l’Alfàs hissa la bandera multicolor aquest dijous, Dia internacional contra la LGTBI-fòbia, en un gest clar de suport institucional al Dia de l’Orgull de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intrasexuales (LGTBI), apel·lant a un futur en igualtat de totes les persones, al marge de la seva identitat i orientació sexual.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Vicente Arques, diversos membres de l’equip de govern i de representants del col·lectiu LGTBI, que s’han sumat a aquesta iniciativa en pro de la igualtat i la tolerància. Arques ha manifestat que si bé es tracta d’un acte simbòlic, té un marcat caràcter reivindicatiu, propi d’una societat avançada i moderna.

Amb l’hissat de la bandera, l’Ajuntament de l’Alfàs s’adhereix a la resta de poblacions que avui commemoren el 28 de juny, reconegut a nivell internacional com el Dia de l’Orgull Gai, i es proposa donar visibilitat a les persones que a la actualitat pateixen discriminació per la seva condició sexual.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià