Xixona celebra el dia del seu patró Sant Sebastià amb un concert temàtic de l’Agrupació Artísticomusical El Treball

A més, aquesta nit tindrà lloc, a partir de les 20:00 hores al Cinema de Dalt, la desena edició de la Gala de l'Esport, en la qual es premiarà els millors esportistes locals de l'any passat.

Xixona celebra demà dissabte 20 de gener el dia de sant Sebastià, patró del municipi al costat de sant Bartomeu, i ho fa donant-li tot el protagonisme a la música. Els actes començaran a les 9:30 hores amb una cercavila de l’Agrupació Artísticomusical El Treball de Xixona que recorrerà els principals carrers del centre de la localitat.

A la tarda tindrà lloc la tradicional processó, que s’iniciarà a les 18 hores i que finalitzarà amb una missa a l’església de Nostra Senyora de l’Assumpció. A les 20:30 hores serà quan de nou comenci a sonar la música, aquesta vegada en el Cinema de Dalt, amb l’actuació de l’Agrupació Artísticomusical El Treball. Els músics xixonencs han preparat un espectacle temàtic que girarà al voltant de la música de l’Oest i que inclou peces típiques del western i d’autors tan coneguts com Ennio Morricone, John Barry, o Elmer Bernstein. Entre les composicions triades està “Els set magnífics”, una de les músiques més famoses de la història del cinema.

A més, com és habitual en aquest tradicional concert, la primera part del recital serà interpretada per la banda juvenil, sota la direcció d’Alberto García Izquierdo, mentre que la segona anirà a càrrec de la formació titular de la banda local, composta pels músics més veterans, sota la batuta del director David González Tormo.

L’entrada a aquest concert és gratuïta, tot i que limitada a la capacitat del local. A partir de les 19:30 hores es podrà recollir les invitacions a la taquilla.

Gala de l’Esport

Així mateix, ell Cinema de Dalt acull aquesta nit a partir de les 20:00 hores la desena edició de la Gala de l’Esport, en la qual es lliuraran els guardons als millors esportistes locals de l’any 2017, masculí i femení, així com també a la millor promesa, al millor club, a la millor escola esportiva i al millor monitor.

També es reconeixerà la trajectòria completa d’un esportista jijonenco el nom del qual coneixerà durant el transcurs de la gala.

ValenciàEspañol