20.5 C
Valencia

Dia sense morts per coronavirus a Castelló

En les últimes 24 hores s'ha donat l'alta a 224 persones a la província de Castelló.

- Publicitat -AVL

Fins al dia de hui s’han donat un total de 2.289 altes en la Comunitat Valenciana a persones amb coronavirus (204 més des de l’actualització d’este divendres): 224 a la província de Castelló, 764 en la d’Alacant i 1.301 a la província de València.

A més, s’han detectat 247 nous casos positius, que eleven a 8.578 el total de casos positius, dels quals 1.457 es troben ingressats a l’hospital i 332 d’ells en l’UCI.

Dels 247 nous casos positius, 57 es troben a la província de Castelló, 31 en la d’Alacant i 159 en la de València.

Per províncies, el nombre total de casos positius és de 1.054 a la província de Castelló (230 hospitalitzats, 43 d’ells en l’UCI), 2.993 a la província d’Alacant (422 hospitalitzats i 124 d’ells en l’UCI), i 4.526 a la província de València (805 hospitalitzats i 165 d’ells en l’UCI). A més, hi ha 5 casos que no s’han assignat encara.

El nombre de professionals de la Sanitat que han donat positiu en total és de 1.459 (179 a la província de Castelló, 581 en la d’Alacant i 699 a la província de València). De tots ells, han rebut ja l’alta 352 persones.

Fins a l’actualitat s’han produït un total de 818 defuncions en la Comunitat Valenciana: 99 a la província de Castelló, 327 a l’Alacant i 392 en la de València.

Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 27.832.

Fins al moment, 2.352 professionals de la Sanitat s’han inscrit en la borsa de treball habilitada per la Conselleria de Sanitat perquè personal mèdic i d’Infermeria jubilat amb edats fins als 70 anys i personal facultatiu que encara no té especialitat puguen ajudar a combatre el coronavirus.

• Personal mèdic jubilat amb menys de 70 anys: 104
• Persones graduades en Medicina sense especialitat: 1.033
• Persones graduades en Infermeria: 1.161
• Personal d’Infermeria jubilat amb menys de 70 anys: 54

Actualització de la situació en residències

En estos moments hi ha casos positius en 95 centres (14 a la província de Castelló, 23 en la d’Alacant i 58 a la província de València).

• Residents que han donat positiu: 1.073
• Personal treballador positiu en estos moments: 257
• Residents que han mort: 253

Hui dia, es troben sota vigilància activa de control sanitari 18 residències en la Comunitat Valenciana: 4 a la província de Castelló, 5 en la d’Alacant i 9 a la província de València.

Informació en la web amb actualització de les dades de coronavirus

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ofereix un nou espai en el portal web sanitari de coronavirus on es podrà consultar l’evolució diària de casos, defuncions i altes, així com el nombre total de positius i de morts per departaments de salut.

Esta eina s’ha desenvolupat amb la col·laboració de l’Institut de Cartografia Valencià i conté una sèrie de dades que s’actualitzaran de manera diària.

D’una banda, es podran consultar les dades de l’últim dia (casos positius, persones recuperades i morts). Per un altre, dos gràfiques. La primera mostrarà l’evolució, dia a dia, de positius, defuncions i altes, i la segona inclourà també hospitalitzats i ingressats en UCI, mostrant així l’evolució de la corba d’esta pandèmia en la Comunitat Valenciana.

Els usuaris comptaran també amb una secció que mostra informació per departaments de salut. Es tracta, d’una banda, d’un mapa interactiu en el qual es podran seleccionar els diferents departaments de salut per a saber quants casos positius s’han confirmat en cadascun d’ells i el nombre de morts. Per una altra, d’una taula que ordena els departaments per nombre de positius. A més del número total i les defuncions que s’han produït, es mostra la taxa de positius cada 100.000 habitants.

Finalment, hi ha un registre del total de casos positius en la Comunitat Valenciana, les persones mortes, les persones donades d’alta i les que es troben hospitalitzades i en UCI.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià