Diakhaby: “La Lliga de Campions és una competició molt especial”

El futbolista francés, que és un dels cinc reforços del València per a la pròxima temporada, va comentar que la seua adaptació està sent molt bona

El defensa francés Mouctar Diakhaby durant la roda de premsa de la seua presentació com a nova jugador del València Cf. EFE/Arxiu

El defensa del València, Mouctar Diakhaby, va assenyalar en declaracions al club que estan molt il·lusionats per tornar a jugar la pròxima temporada la Lliga de Campions, una competició que va titllar de “molt especial”, per la qual cosa va mostrar el seu desig d’aconseguir bons resultats.

“La Lliga de Campions és una competició molt especial, vaig tenir l’oportunitat de jugar-la fa dos anys. És alguna cosa excepcional per al club i per als afeccionats. És molt important, així que anem a intentar traure bons resultats”, va indicar.

El futbolista francés, que és un dels cinc reforços del València per a la pròxima temporada, va comentar que la seua adaptació està sent molt bona i va agrair tota l’ajuda que està rebent per part del seu compatriota Geoffrey Kondogbia.

“De moment tot va bé, tinc companys que m’han integrat bé com Geoffrey o Francis (Coquelin) que parlen francés. Després tots els jugadors m’han acollit molt bé, són molt amables i estic molt content”, va indicar.

“He d’aprendre ràpid l’idioma per a entendre als meus companys i a l’entrenador però en general és el llenguatge del futbol i no és tan complicat d’entendre quan estem sobre el terreny de joc i em donen instruccions. Entenc pràcticament tot i si se m’escapa alguna cosa li’l pregunte a Geoffrey i ell m’ho tradueix. M’ajuda a integrar-me, em tradueix quan no entenc alguna paraula i m’ajuda en tot”, va afegir.

El jove central va destacar el nivell dels rivals que es va a trobar tant en la Lliga de Campions com en la competició espanyola, encara que es va mostrar confiat en les seues possibilitats.

“Hi ha un nivell molt alt, però si el club i l’entrenador m’han portat és per a jugar contra aquest tipus de jugadors. És un repte jugar contra grans jugadors, em van a ajudar a progressar amb el club i a aprendre a parar a este tipus de davanters”, va afirmar.

Sobre les seues característica, Diakhaby va explicar que “puc jugar en llarg o em podeu veure jugar durant la temporada en curt, no canvie molt el meu joc. Em podreu veure intentar alguna cosa més complicada de tant en tant. Sóc un jugador nou, que vull demostrar moltes coses, vaig a donar-ho tot pels meus nous colors i estic molt orgullós de poder defensar l’escut del València CF”, va finalitzar.

Publicitat