Diego López passa la nit en un hospital, però està fora de perill

diego levante ud

El porter de l’Espanyol Diego López que va ser retirat en llitera de l’estadi Ciutat de València després de patir un fort colp en el cap, està fora de perill, encara que passarà la nit en un hospital, segons ha informat el club català.
“Diego López seguirà ingressat en un hospital de València durant les pròximes hores, segons determinen els protocols mèdics que s’usen en aquests casos”, ha precisat l’Espanyol en la seua pàgina web, en la qual anteriorment havia explicat que el porter havia patit un traumatisme cranial amb pèrdua de consciència.
El meta blanquiblau es va lesionar en una acció amb el llevantinista Sadiku en el minut 39 del partit de Lliga contra el Llevant.
El colp es va produir després d’un centre a l’àrea de l’equip català. Els dos jugadors van saltar per la pilota i van caure a terra després de colpejar-se, però el porter visitant va resultar commocionat.
Després de ser atés en el terreny de joc, Diego López va ser retirat en llitera i amb un collet i substituït per Pau López després de cinc minuts de joc interromput, mentre que Sadiku va poder reincorporar-se, encara que va ser substituït per Boateng després del descans.
“Acompanyat per Miguel Ángel García, metge del primer equip, la seua evolució en aquestes hores ha sigut molt positiva i ja es troba fora de perill, si bé tot apunta al fet que encara haja de romandre en observació fins demà”, conclou l’entitat espanyolista.