martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Comunitat Valenciana arranca aquest Dijous Sant amb avís groc per pluges fortes a València i Castelló

La Comunitat Valenciana ha arrancat aquest Dijous Sant amb cels coberts i amb un avís groc per pluges persistents en les províncies de València i Castelló, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

La Comunitat Valenciana ha arrancat aquest Dijous Sant amb cels coberts i amb un avís groc per pluges persistents en les províncies de València i Castelló, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Les precipitacions seran menys intenses i més disperses cap al sud i es preveu que siguen localment fortes i ocasionalment amb tempestat.

Per la seua banda, les temperatures mínimes aniran en ascens i les màximes en descens, sobretot en l’interior i en la mitat sud. En el litoral el vent bufarà del nord-est moderat a fort i en la resta serà de l’est i nord-est fluix a moderat.

En el conjunt del país un total de 26 províncies tindrà aquest dijous avisos de risc (groc) per fenòmens meteorològics adversos per pluja, tempestat, vent o fort onatge.

La situació meteorològica estarà marcada aquest dijous per les precipitacions localment fortes o persistents en zones del centre peninsular i a la Comunitat Valenciana i s’esperen intervals de vent fort al País Basc, en la vall de l’Ebre, en els litorals del sud-est i Balears i les temperatures diürnes patiran un descens notable en bona part de la Península.

Els cels estaran nuvolosos en general en la Península i Balears i les precipitacions seran quasi generalitzades i a més ocasionalment es produiran tempestats excepte en l’extrem nord-oest de la Península i en l’est de Balears, on seran menys probables.

Les precipitacions seran en forma de neu a partir de 2.000 a 3.000 metres a Pirineus i d’entre 1.700 a 2.300 en la resta de la Península.

Últimas noticias

Contenido relacionado