Dimissió socialista a la Vall d’Alba, del portaveu municipal per “falta de suport del partit”

Fernando Grande, portaveu del PSPV-PSOE al consistori, els últims 12 anys, senyala en un mitjà de comunicació que no tingut suport del secretari general provincial, Ernest Blanch.

Publicitat

El secretari general provincial dels socialistes, Ernest Blanch considera que la dimissió anunciada del portaveu del PSPV-PSOE de l’Ajuntament de Vall d’Alba, Fernando Grande, “per no haver rebut suport del partit”, segons ha declarat en un mitjà de comunicació este dijous, és una qüestió “estrictament organitzativa”, per la qual cosa, Blanch declina fer declaracions i remet al comunicat enviat per la secretaria d’organització Estíbaliz Pérez tot i que Grande l’apunta a ell directament com a responsable per no fer-li costat.

Amb tot, sembla que Fernando Grande, ha registrat la seua dimissió perquè es faça efectiva en el ple del 23 de desembre. El socialista deixarà l’acta en el consistori, el càrrec de secretari general de l’agrupació local de Vall d’Alba i Secretari d’Indústria, Comerç i Turisme en l’Executiva Comarcal.

PublicitatRovira  

Al respecte, Blanch es manté ferm a la seua postura de no fer comentaris argumentant que ell ha llegit la notícia però que “en matèries així de municipis xicotets i que es fan referències així…jo tinc per costum no contestar.”

Siga com siga, cal recordar que Fernando Grande ha sigut portaveu del PSPV-PSOE de l’Ajuntament de Vall d’Alba els últims 12 anys i secretari general socialista en el municipi.

EL COMUNICAT OFICIAL DEL PSPV-PSOE

Al voltant de les 12 del migdia, la secretaria d’Organització ha remés un comunicat on mostren el seu respecte a la decisió de Fernando Grande i agraïssen la seua feina i també fan referència a l’argument que dóna Grande en referència a com l’enfrontament en els tribunals de l’anterior alcalde popular, Francisco Martínez li ha generat problemes personals a l’àmbit laboral fins el punt de no poder trobar feina.

Literalment el comunicat senyala: “l’executiva lamenta profundament que el motiu haja sigut, precisament, l’exclusió social i professional que Fernando Grande ve patint per haver denunciat irregularitats en la gestió municipal del PP de Francisco Martínez i Carlos Fabra. No és de rebut la difícil situació personal per la qual està passant Fernando, conseqüència d’una gestió política més que correcta. És lamentable que, actualment, encara es visquen situacions d’assetjament, aïllament i represalies a persones per la seua activitat política”.

L’escrit indica que el partit socialista “sempre hi ha recolzat als companys de Vall d’Alba en els procediments judicials contra la corrupció del ja condemnat exalcalde de Vall d’Alba, Francisco Martínez, i continuarem donant tot el nostre suport. Al final guanyarem, i serà un èxit del partit socialista i també de Fernando Grande, com sempre”. Però en cap cas en el comunicat apareix el nom d’Ernest Blanch.

La comunicació oficial difosa als mitjans conclou: “Fernando Grande és un molt bon regidor del PSPV-PSOE i l’executiva provincial no pot sinó agrair sincerament la gran feina i esforç professional i personal que ha realitzat durant tots aquests anys, tant a l’ajuntament com en el partit. Esperem continuar comptant amb ell per a aquest gran projecte col·lectiu que es diu partit socialista”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela