17.9 C
Valencia

Dimiteix Édgar Bresó, regidor de Ciudadanos a Algemesí, per discrepàncies polítiques

Bresó: "“des que el passat 15 de juny, vaig decidir formar part de l'equip de govern, no vaig rebre cap suport del meu partit, més aviat tot el contrari”.

- Publicitat -AVL

Édgar Bresó, l’únic regidor de Ciudadanos a l’Ajuntament d’Algemesí, anuncià el divendres que abandonava d’una portada la formació taronja, cansat de “l’autoritarisme” amb el qual actua Toni Cantó.

Bresó s’acomiadava “amb una mescla de tristesa i al mateix temps de descans”, el polític explicava que “em vaig afiliar a Ciudadanos l’any 2015, perquè pensava que era un partit que podia aportar una manera diferent de fer política, una manera que, a més, es corresponia amb la meua ideologia. Lamentablement després de tot este temps s’ha demostrat que Ciudadanos s’ha convertit en una espècie de partit que no és el que anunciava”.

De fet, afig Bresó, “sincerament jo no soc capaç de saber exactament per que des de les últimes eleccions, cada vegada este partit em representa menys a mi i als meus companys de la nostra Ciutat”.

La ruptura de Bresó amb Ciudadanos planejava en cercles polítics des del passat estiu, si bé el responsable de les àrees d’Urbanisme i Turisme a l’Ajuntament d’Algemesí havia evitat pronunciar-se fins que el divendres va confirmar la seua marxa amb dures crítiques a Toni Cantó i al diputat Jesús Gimeno, així com la seua intenció de mantindre l’escó i seguir com a integrant del govern municipal.

Bresó va oferir al juny a la coalició PSOE-EU el vot que garanteix l’estabilitat després d’encallar la negociació que esta mantenia amb Compromís per a constituir un tripartit amb una àmplia majoria d’esquerres. La incorporació del regidor de Cs evitava una segona legislatura en minoria. Així, explica l’ex regidor la seua presa de decisió en formar govern, “des que el passat 15 de juny, vaig decidir formar part de l’equip de govern per a treballar pel poble, no vaig rebre cap suport del meu partit, més aviat tot el contrari”.

Bresó argumenta estes declaracions “primer, una absoluta indolència en la presa de decisions, després, una vegada executades, rebem per part de la direcció general, una absoluta falta de respecte per les nostres opinions i arguments”. Pel que, “considere que no té cap sentit estar en una formació en la qual no té en compte a Algemesí, ni a la Ribera per a res”.

L’ex regidor de Ciudadanos ha deixat clar que “tinc el suport de tots els meus companys i companyes, també de l’equip de govern i estic convençut que faig el correcte”. A més, afig que “per a mi haguera sigut més còmode quedar-me en el partit, però la realitat és que èticament no em sent còmode, formant part d’un projecte que ja no té res a veure amb el que em va fer unir-me a esta formació política”.

Bresó explica que “la solució d’este partit ha sigut obrir-me un expedient disciplinari, amb l’únic argument que ‘no estàs autoritzat a prendre estes decisions’, “després d’ignorar-nos absolutament durant mesos”.

Per a finalitzar, Bresó hi ha sigut contundent “tant jo com els meus Companys que treballem pels nostres pobles, i sembla que tampoc importen. Nosaltres i jo el primer, seguirem treballant per Algemesí”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià