martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Diputació adelanta 171.000 de l’IBI a l’Ajuntamen de Navajas.

Tal com es va comprometre la Diputació de Castelló ahir, ens van realitzar una transferència amb l’avançament d’una part de l’IBI de 2016 perquè l’Ajuntament faça front als pagaments urgents que té.

Aquest import ascendeix a 171.000 euros, amb els quals es van a pagar els 30.400€ pactats amb Iberdrola dels 46 mil que se li deuen perquè no talle la llum en 4 dels nostres edificis públics. També es va a pagar amb aqueixos diners els 6 mil euros de deute que es té amb Vodafone de les factures telefòniques pendents de 2014 i 2015.

Finalment, es va a pagar els al voltant de 40 mil euros per a pagar les expropiacions dels terrenys de la carretera CV-213 per al seu posterior ampliació. El resta dels diners avançats es va a usar per a pagar les despeses pròpies del dia a dia de l’Ajuntament, pagaments endarrerits a proveïdors i fer front als pagaments de les sentències ja en ferma que hi ha sobre l’Ajuntament per les execucions urbanístiques realitzades en els últims anys per l’anterior govern del Partit Popular, la qual cosa fa que l’endeutament del poble vaja en augment.

Últimas noticias

Contenido relacionado