la Diputació adjudica el tractament contra els mosquits de la zona nord de la província

Amb aquesta decissió la Diputació Provincial de Castelló ha completat el seu pla per al control dels mosquits a les comarques castellonenques amb l'adjudicació de l'últim dels lots que faltava

La Diputació Provincial de Castelló ha completat el seu pla per al control dels mosquits a les comarques castellonenques amb l’adjudicació de l’últim dels lots que faltava. La Junta de Govern, en el seu despatx extraordinari, ha donat el vistiplau al Lot 1, centrat en les comarques del nord de la província. L’empresa ajdudicataria és finalment ADDA OPS S.A. i el muntant econòmic, IVA inclòs, rondarà els 236.000 euros. Després de l’acord, en breu es procedirà a la signatures del contracte.

La proposta arriba un dia després de la signatura del contracte amb l’empresa Lokímika, que ha assumit els dos primers programes. El Lot 2, amb un muntant pròxim als 250.000 euros, es refereix a la zona centre de la província, i el segon, valorat en uns 260.000 euros, per a l’àrea sud de Castelló.

Amb aquest acord, ratificat per unanimitat pels membres de la Junta de Govern, es completa ja un pla que, des de l’arribada de l’actual govern provincial que lidera José Martí, ha sigut prioritari donades les necessitats dels municipis de la província.

Des de la Diputació Provincial s’ha considerat que la divisió en tres lots del procediment de contractació era la mesura més adequada per a poder portar amb la major eficàcia els tractaments, ja que així es pot respondre amb més rapidesa davant qualsevol contingència que es presente.

Els tractaments de les zones centre i sud començaran en principi aquesta mateixa setmana, per al que l’empresa *Lokímika i els tècnics de la institució provincial ja treballen per a planificar tot al detall i definir els primers treballs. María Jiménez, diputada provincial de Medi natural, ha insistit de fet en el “gran treball que han realitzat els tècnics de la casa” per a aconseguir ja l’autorització per a realitzar immediatament tractaments aeris i terrestres en el 90 per cent dels municipis de la província”.

ValenciàEspañol