28.2 C
Valencia

la Diputació adjudica el tractament contra els mosquits de la zona nord de la província

Amb aquesta decissió la Diputació Provincial de Castelló ha completat el seu pla per al control dels mosquits a les comarques castellonenques amb l'adjudicació de l'últim dels lots que faltava

- Publicitat -AVL

La Diputació Provincial de Castelló ha completat el seu pla per al control dels mosquits a les comarques castellonenques amb l’adjudicació de l’últim dels lots que faltava. La Junta de Govern, en el seu despatx extraordinari, ha donat el vistiplau al Lot 1, centrat en les comarques del nord de la província. L’empresa ajdudicataria és finalment ADDA OPS S.A. i el muntant econòmic, IVA inclòs, rondarà els 236.000 euros. Després de l’acord, en breu es procedirà a la signatures del contracte.

La proposta arriba un dia després de la signatura del contracte amb l’empresa Lokímika, que ha assumit els dos primers programes. El Lot 2, amb un muntant pròxim als 250.000 euros, es refereix a la zona centre de la província, i el segon, valorat en uns 260.000 euros, per a l’àrea sud de Castelló.

Amb aquest acord, ratificat per unanimitat pels membres de la Junta de Govern, es completa ja un pla que, des de l’arribada de l’actual govern provincial que lidera José Martí, ha sigut prioritari donades les necessitats dels municipis de la província.

Des de la Diputació Provincial s’ha considerat que la divisió en tres lots del procediment de contractació era la mesura més adequada per a poder portar amb la major eficàcia els tractaments, ja que així es pot respondre amb més rapidesa davant qualsevol contingència que es presente.

Els tractaments de les zones centre i sud començaran en principi aquesta mateixa setmana, per al que l’empresa *Lokímika i els tècnics de la institució provincial ja treballen per a planificar tot al detall i definir els primers treballs. María Jiménez, diputada provincial de Medi natural, ha insistit de fet en el “gran treball que han realitzat els tècnics de la casa” per a aconseguir ja l’autorització per a realitzar immediatament tractaments aeris i terrestres en el 90 per cent dels municipis de la província”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.

Cevisama celebrarà la seua pròxima edició del 24 al 28 de maig de 2021

Fira València retarda la pròxima edició de Cevisama a maig de 2021.
- Advertisement -

: Valencià