La Diputació de Castelló dona el seu complex de Penyeta Roja a AFANIAS

La Diputació de Castelló cedeix a AFANÍAS el Centre Ocupacional de Penyeta, a més invertirà 200.000 euros en l'equipament de les instal·lacions, que atendran a 80 persones.

AVL

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat avui l’obertura en 2018 del Centre Ocupacional, que el Govern Provincial té en el complex de Penyeta Roja “per a facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitat i garantir que cap castellonenc es quede arrere en el camí de seguir aconseguint més oportunitats per a tota la província”.

Així, el president provincial ha anunciat la cessió de les instal·lacions a l’Associació Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual AFANÍAS per trenta anys. “La millor opció era cedir el seu ús a una de les entitats que més ha fet per les persones amb discapacitat intel·lectual de la província, amb necessitat d’ampliar places en el seu centre actual perquè cap castellonenc es quede arrere. Un col·lectiu, que fa més de 50 anys que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seues famílies”.
AFANIAS podrà fer una ampliació i acollir a 80 persones, oferint als seus usuaris serveis complementaris de formació per a fomentar la integració social, personal i laboral de persones amb discapacitat psíquica.

A més, Moliner ha confirmat ja la partida de 200.000 euros, que la Diputació ha pressupostat per a l’equipament complet del Centre, “amb la finalitat que els usuaris i el personal d’AFANIAS li’l troben amb les millors condicions possibles”.

El president d’AFANÍAS, Héctor Redó, ha agraït “a la Diputació la cessió d’aquestes instal·lacions, que ens permet alliberar espai de les nostres actuals instal·lacions per a dedicar-ho a atenció de centre de dia. El nostre objectiu seguirà sent inserir a aquestes persones en l’àmbit laboral, i podrem comptar amb unes instal·lacions excel·lents per a fer-ho”.

Amb l’obertura del Centre, Penyeta Roja es consolidarà com un dels millors complexos socioeducatius del país, atenent les necessitats especials dels castellonencs que més ens necessiten per a ajudar-los a créixer com a persones.

- Advertisement -
CatalanSpanish