La Diputació d’Alacant destina més d’1,6 milions a benestar social

Es destinaran a col·lectius i entitats sense ànim de lucre per a l'adquisició d'equipament i desenvolupament de programes, entre altres activitats.

La Diputació d’Alacant ha impulsat subvencions dotades amb 1.605.000 euros per a associacions i entitats privades sense finalitats de lucre en l’àmbit del benestar social. El paquet d’ajudes es canalitzarà a través de quatre convocatòries aprovades en comissió esta setmana.

La diputada de Benestar Social i Igualtat, Mª Carmen Jover, ha destacat el treball i la voluntat de la institució provincial per a “promoure la integració social dels col·lectius més desfavorits, cooperant amb totes les organitzacions que treballen per a erradicar l’exclusió social de certs sectors de població”.

D’una banda, es troba el programa, dotat amb 685.000 euros, per a l’adquisició de béns inventaria’ls, equipament per a centres i altres espais d’ús social. A més, els interessats també podran optar a les ajudes per al desenvolupament de programes a favor de la inclusió social, destinats al sosteniment de serveis estables, l’import total dels quals és de 570.000 euros.

Així mateix, la comissió de Benestar Social ha aprovat esta setmana la convocatòria i bases per a les subvencions enfocades a sufragar les despeses de desplaçament d’activitats de promoció de la convivència a través de l’oci i el temps lliure, que ascendeix a 200.000 euros. La quarta línia de col·laboració està dirigida a associacions i entitats de persones majors per al desenvolupament d’activitats formatives, terapèutiques i de convivència a la província i el seu valor ascendeix a 150.000 euros.

ValenciàEspañol