21:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació promociona el consum d’aliments dels productors de Castelló en les celebracions de Nit de cap d’any

El Govern Provincial ha difós una sèrie de vídeos online amb Martín Berasategui com a ambaixador de Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló promociona el consum de productes gastronòmics autòctons com a millor opció en les taules castellonenques per a acomiadar este 2018. Així, el Govern Provincial ha difós estos dies una sèrie de vídeos online en els quals apareixen diversos cuiners de la província de la mà de Martín Berasategui explicant els atractius dels diferents productes que caracteritzen la cuina castellonenca, ja siguen carns, verdures, peixos o mariscos.

Amb això, el Govern Provincial continua treballant per generar noves oportunitats als pobles a través d’un major consum dels productes elaborats a la província amb la seua marca Castelló Ruta de Sabor de la qual és gran ambaixador Martín Berasategui, i ho fa especialment estes dates amb l’etiqueta #TriaCastelló.

El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que “esta campanya es dirigeix a posar en valor els nostres productes de la mà d’un dels millors cuiners del món i gran ambaixador de la nostra marca Castelló Ruta de Sabor. Junts estem caminant en la generació de noves oportunitats per a un sector tan important per a la nostra província com és el de la pesca i d’una activitat de la qual ens sentim profundament orgullosos”.

El diputat ha agraït la implicació de Martín Berasategui en el projecte i ha assegurat que “per a la província és un autèntic luxe tindre a Martín Berasategui entre nosaltres ajudant-nos sent ambaixador d’una província que cree en els seus productes i que anant de la mà res menys que del cuiner espanyol amb més Estreles Michelín del nostre país podem complir amb el repte de posar els nostres productes en el lloc que es mereixen”.

En les diferents peces audiovisuals, totes elles de menys d’un minut de durada, el cuiner donostiarra apareix conversant amb companys de professió de la província de Castelló, tots ells posant en valor el gran potencial dels productes castellonencs, ja siguen de mar, de muntanya, de l’horta o les millors carns.

Últimas noticias

Contenido relacionado