viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Diputació aprova la inversió de 350.000 euros per a col·lectius socials

  • El Govern Provincial aprova les bases de les ajudes que beneficiaran a un centenar d’entitats prestadores de serveis
  • Vicente-Ruiz: “Liderem la inversió a aquests col·lectius, claus per aconseguir la igualtat d’oportunitats dels castellonencs”

La Diputació de Castelló ha aprovat la major inversió directa que dedica als col·lectius socials de la província amb els 350.000 euros corresponents a les bases de les ajudes que dedica a entorn d’un centenar d’entitats prestadores de serveis socials de Castelló. Així, el Govern Provincial ha donat llum verda a aquestes ajudes en Junta de Govern amb la condició que els col·lectius puguen sol·licitar-les i així poder materialitzar-les en aquests primers mesos de l’any per ajudar-los a dur a terme la seua activitat anual.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “liderem aquesta inversió que arriba directament als col·lectius perquè el seu treball és clau per aconseguir la igualtat d’oportunitats entre tots els castellonencs. No volem que ningú es quede enrere en el desenvolupament de Castelló”.

En aquest sentit, la diputada ha posat l’accent que “l’objectiu del Govern Provincial amb aquesta línia d’ajudes és ser útil, ajudar a tirar endavant més i millors projectes dignes i seguir creixent com a província al costat dels quals més treballen pels quals menys tenen”.

2,1 milions d’inversió per ajudar als més desfavorits
La Diputació de Castelló ha materialitzat durant aquest any més de 60 iniciatives socials amb una inversió de 2,13 milions d’euros, la qual cosa consolida al Govern Provincial en el seu lideratge d’inversió a col·lectius socials a Castelló.

A més de les ajudes a les entitats prestadores de serveis socials el treball dels quals avui s’ha reconegut en el Palau Provincial, la Diputació manté entre altres iniciatives tan importants com el Servei de Teleayuda que atén a prop de 3.000 usuaris majors de la província, els equips base de Serveis Socials que atenen a les poblacions menors de la província, el servei de reclamacions hipotecàries per evitar desnonaments a la província, les Unitats de Respir Familiar, les ajudes a la natalitat o el servei d’Escola Matinera en municipis petits.

Últimas noticias

Contenido relacionado