La Diputació de Castelló presentarà ‘Nada Será Igual’ per a lluitar contra l’assetjament escolar al Ministeri d’Educació

Vicente-Ruiz: “Estem molt il·lusionats perquè el projecte està tenint molt bon acolliment entre la comunitat educativa”.

544
La Fira de les Comarques, organitzada pel patronat València Turisme acull en la plaça de bous els atractius turístics de tots els racons de la província.

La Diputació de Castelló continua treballant per aconseguir una província lliure d’assetjament escolar a través de l’impuls del projecte ‘Nada Será Igua’, que presentarà dijous que ve 22 de febrer en el Ministeri d’Educació davant l’adreça del Centre Nacional d’Innovació i Recerca Educativa. Aquesta tv movie creada pel castellonenc Víctor Antolí es consolida com un projecte educatiu que posa sobre la taula la problemàtica de l’assetjament escolar en col·legis i instituts per a conscienciar a joves i majors de les seues conseqüències amb tal d’erradicar-la.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “estem molt il·lusionats pel bon acolliment que està tenint el projecte entre la comunitat educativa en la província. Després d’haver-ho presentat als universitaris de l’UJI la passada setmana, aquests dies arranquem les sessions educatives en col·legis de la província. La trobada del dijous a Madrid ens permetrà explicar aquest projecte als experts que en l’àmbit nacional treballen amb aquestes iniciatives innovadores que es dirigeixen a erradicar l’assetjament de les aules”.

Acció educativa en els instituts
La presentació en l’UJI, així com la reunió en el Ministeri del pròxim dijous anirà acompanyada, durant les pròximes setmanes d’una acció educativa directa en els instituts de la província per a acostar als joves aquesta problemàtica a través del visionament del projecte i un col·loqui entre els actors i els estudiants.

Cal recordar, que en la web del projecte, www.nadaseraigual.com es pot visualitzar la primera part de ‘Nada Será Igua’, ‘Nadie hace nada’, que denuncia el silenci davant aquesta xacra que pateix més del 25% dels joves d’Espanya.