La Diputació de Castelló aposta pel turisme de cap de setmana per aquesta tardor

La Diputació de Castelló està decidida a aconseguir omplir els pobles de la província aquesta tardor a través d’una potent estratègia promocional que va a dur a terme d’acord a les demandes que li han realitzat els municipis i el mateix sector turístic provincial. D’aqueixa forma, el Govern Provincial aprofitarà la recta final de l’any per a seguir impulsant el turisme de proximitat de la mateixa província i de la Comunitat Valenciana a través d’escapades de finalització de setmana, especialment a l’interior de Castelló.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “d’acord a les prioritats marcades tant per municipis com per empresaris en el Patronat de Turisme de la Diputació, anem a posar l’accent principalment a promocionar les escapades de finalització de setmana. El bon temps que hem tingut fins ara està ajudant a aconseguir dades molt bones d’ocupació durant aquest mes d’octubre i que podrem confirmar de forma oficial en uns dies”.

La Diputació de Castelló ha programat amb especial intensitat acciones promocionals turístiques coincidint amb les dates prèvies als ponts.
Segons el vicepresident Martínez, “són dates clau en els quals s’ha de tirar la resta per a captar al màxim de turistes. Si aconseguim mantenir el bon ritme turístic que portem des de principis d’any aconseguirem millorar les xifres de visitants de 2016 que va anar un bon any per al turisme de Castelló”.
Mitjançant una campanya promocional en la mateixa província, es vol valorar les diferents activitats que hi ha cada cap de setmana en tots els municipis, per a motivar als castellonencs per a gaudir d’elles.
Cal assenyalar que el perfil del turista-públic objectiu d’aquestes campanyes promocionals coincideix amb un perfil familiar, que gaudeix de les activitats complementàries que ofereix la destinació i que procedeix de la mateixa província o de la resta de la Comunitat Valenciana.

ValenciàEspañol