La Diputació de Castelló aportarà 20.000 euros per a l’equipament del nou Centre de Dia de síndrome de Down

Per a la vicepresidenta Patricia Puerta, l'obertura d'este espai suposarà "una millora de la qualitat assistencial dels usuaris".

PublicitatAVL

La Diputació de Castelló subscriurà un conveni de col·laboració valorat en 20.000 euros amb la Fundació Síndrome de Down per a l’adquisició de l’equipament del nou centre de dia que el col·lectiu està habilitant al carrer de la República Argentina de Castelló de la Plana. Este centre donarà servei a 20 persones derivades del centre ocupacional i que, per edat, necessiten una major atenció assistencial. Això permetrà alliberar noves places al servei de formació i ocupació, el que, al mateix temps, permetrà reduirà la llista d’espera.

Per a conéixer l’estat del projecte d’obertura del centre, la vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, s’ha reunit amb la presidenta de la Fundació, Rosa Prades, i el president de l’Associació Síndrome de Down Castelló, Alberto Mateu, els quals han traslladat la seua satisfacció per poder comptar amb la col·laboració de la institució provincial “per a poder obrir este centre tan esperat per la nostra associació, les famílies i els mateixos usuaris”, ha assegurat Prades. Puerta, per la seua banda, ha dit que “amb la compra del nou equipament estem fent un gran pas per a l’obertura d’este centre que millorarà la qualitat assistencial a les persones amb síndrome de Down de la zona de Castelló i de la Plana”.

PublicitatRovira  

Així mateix, la vicepresidenta s’ha posat a disposició de l’Associació per a reivindicar a les administracions ajudes públiques per a places de centre de dia de nova creació.