22.8 C
Valencia

La Diputació de Castelló se redueix a 8 àrees essencials

Més del 90 per cent de la plantilla està teletreballant després del pla de xoc impulsat per la corporació per a frenar l'expansió del virus.

- Publicitat -AVL

La Diputació de Castelló ha adaptat els serveis de la institució provincial per a complir les instruccions marcades pel Reial decret llei 10/2020 del 29 de març, on s’impulsen noves mesures de protecció enfront de la pandèmia del coronavirus dirigides a limitar la mobilitat de les persones així com les activitats que no són considerades essencials.

En aquest sentit, s’ha disposat una circular amb instruccions per a tots els treballadors de la institució provincial, tant als funcionaris com al personal laboral i a l’eventual, que és d’immediata aplicació.

El personal laboral temporal contractat sota la modalitat de contractes finançats totalment o parcialment per una altra Administració no prestarà serveis en règim de modalitat presencial, sense perjudici de les disposicions que puga aprovar l’entitat que subvenciona.

De manera paral·lela, la Diputació ha definit aquells serveis essencials que requereixen de la presència de personal en el centre de treball, encara que siga de manera puntual, a fi de mantindre el funcionament dels serveis públics. En aquest sentit, huit són les àrees incloses en aquest grup: Presidència, Secretaria, Intervenció, Tresoreria, Recursos Humans, Benestar Social, Àrea Tècnica i Parc Mòbil, al marge del Consorci Provincial de Bombers.

D’altra banda, es mantenen les instruccions relatives al teletreball per a la plantilla, alguna cosa en el que l’actual corporació ha treballat des del primer moment.

Recordar en aquest sentit que la Diputació de Castelló va posar en marxa un ampli pla de xoc per a frenar l’expansió del coronavirus que va permetre reduir a un 10 per cent el personal que ha de continuar treballant de manera presencial en algun dels centres que la institució té repartits per tota la província. Així, d’una plantilla integrada per 585 homes i dones -entre personal laboral, funcionaris i tallers-, el 90 per cent està teletrabajando en els seus domicilis.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià