3:56 am - Sunday, 31 May 2020

La Diputació de Castelló se redueix a 8 àrees essencials

- Publicidad -Reciplasa

Més del 90 per cent de la plantilla està teletreballant després del pla de xoc impulsat per la corporació per a frenar l'expansió del virus.

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Diputació de Castelló ha adaptat els serveis de la institució provincial per a complir les instruccions marcades pel Reial decret llei 10/2020 del 29 de març, on s’impulsen noves mesures de protecció enfront de la pandèmia del coronavirus dirigides a limitar la mobilitat de les persones així com les activitats que no són considerades essencials.

En aquest sentit, s’ha disposat una circular amb instruccions per a tots els treballadors de la institució provincial, tant als funcionaris com al personal laboral i a l’eventual, que és d’immediata aplicació.

El personal laboral temporal contractat sota la modalitat de contractes finançats totalment o parcialment per una altra Administració no prestarà serveis en règim de modalitat presencial, sense perjudici de les disposicions que puga aprovar l’entitat que subvenciona.

De manera paral·lela, la Diputació ha definit aquells serveis essencials que requereixen de la presència de personal en el centre de treball, encara que siga de manera puntual, a fi de mantindre el funcionament dels serveis públics. En aquest sentit, huit són les àrees incloses en aquest grup: Presidència, Secretaria, Intervenció, Tresoreria, Recursos Humans, Benestar Social, Àrea Tècnica i Parc Mòbil, al marge del Consorci Provincial de Bombers.

D’altra banda, es mantenen les instruccions relatives al teletreball per a la plantilla, alguna cosa en el que l’actual corporació ha treballat des del primer moment.

Recordar en aquest sentit que la Diputació de Castelló va posar en marxa un ampli pla de xoc per a frenar l’expansió del coronavirus que va permetre reduir a un 10 per cent el personal que ha de continuar treballant de manera presencial en algun dels centres que la institució té repartits per tota la província. Així, d’una plantilla integrada per 585 homes i dones -entre personal laboral, funcionaris i tallers-, el 90 per cent està teletrabajando en els seus domicilis.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià