Diputació de Castelló amb l’Orquestra Lírica de la ciutat celebraran un Concert de Nadal

La Diputació organitza un espectacular Concert de Nadal, diumenge que ve, amb l'Orquestra Lírica de Castelló, més de 60 músics oferiran un programa musical de primer nivell a peu de carrer en la plaça de les Aules enfront del Palau Provincial.

L'edifici actual que alberga al mercat és el fruit de la remodelació i condicionament que es va dur a terme l'any 1993.

Diputació de Castelló oferirà al costat de l’Orquestra Lírica de la ciutat un espectacular Concert de Nadal, diumenge que ve dia 3 a les 18.30 hores. Més de 60 músics de la formació castellonenca oferiran un programa musical de primer nivell a peu de carrer, en la plaça de les Aules enfront del Palau Provincial, obert a totes les persones que vulguen gaudir-ho.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “serà una bona oportunitat per a donar la benvinguda a aquestes dates tan especials, acompanyats del talent castellonenc, que desprendrà l’Orquestra Lírica en un format poc habitual, que és a peu de carrer, perquè tots els castellonencs que ho desitgen que s’acosten i gaudisquen d’aquesta iniciativa”.

PublicitatAVL

En aqueix sentit, Sales ha explicat que “també serà una bona oportunitat per a valorar i promocionar l’activitat dels nostres músics, així com d’aportar una activitat cultural de primer ordre al centre de la capital de la Plana, per a dinamitzar-ho en aquestes jornades prèvies al Nadal”.

En el repertori programat per al concert figuren peces tan diverses com valses, polcas o música festiva.

Esta publicació està disponible en : Valencià