20.2 C
Valencia

La Diputació de Castelló reparteix un segon lot de material de protecció sanitària

Son 22.000 màscares, 56.400 guants, 743 bussos, 598 litres de gel, 900 bates, 90 ulleres i 210 litres de lleixiu.

- Publicitat -AVL

La Diputació Provincial de Castelló ha realitzat durant el dia de hui un nou enviament amb material de protecció enfront de la COVID-19 dirigit als 135 els ajuntaments i les 8 mancomunitats de la província. Cal destacar que les entitats locals esperaven rebre hui les 22.000 màscares que van quedar arracades d’entregar durant el primer repartiment, però a aquest material la diputació ha sumat 56.400 guants, 743 bussos, 598 litres de gel, 900 bates, 90 ulleres i 210 litres de lleixiu que ha aconseguit anar adquirint en les últimes setmanes.

https://www.youtube.com/watch?v=M7k2n6vAP_o&feature=youtu.be

“Som conscients de les dificultats a les quals s’enfronten els ajuntaments per a aconseguir aquest tipus de material, ja que hi ha problemes de proveïment a tot el món. Per això, hem decidit ampliar la varietat i el nombre de productes de protecció que rebran tots els municipis”, tal com ha explicat José Martí, president de la Diputació de Castelló. Martí ha recalcat que aquest material, que també ha sufragat íntegrament la institució provincial, té com a objectiu cobrir les necessitats del personal que realitza els serveis essencials als ajuntaments i en les mancomunitats, operaris de neteja, brigades, treballadors de serveis socials, policia local, etc.

Com a novetat, la Diputació ha enviat a tots els municipis una nota informativa, realitzada pel Servei de Prevenció de Riscos Laborals de la institució provincial, amb unes recomanacions sobre l’ús del material que s’està fent arribar, ja que molts d’aquests productes no són d’un sol ús i tenen una vida útil de diversos dies.

Cal destacar que aquest enviament se suma al realitzat entre els dies 31 de març i 2 d’abril, quan la Diputació ja va realitzar un primer lliurament d’aquesta mena de productes a totes les entitats locals consistent en altres 22.000 màscares, 92.000 guants, 1.000 bussos, 1.350 litres de gel desinfectant, 825 ulleres, 750 bates i 2.790 litres de lleixiu. Això suposa que en quinze dies, la institució ha proporcionat 44.000 màscares, prop de 150.000 guants, més de 1.700 bussos, prop de 2.000 litres de gel desinfectant, més de 900 ulleres, 1.600 bates i més de 3.000 litres de lleixiu.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat el gran esforç realitzat per la institució per a comprar aquest material i ha recordat que “som una de les diputacions d’Espanya que més material d’aqueix tipus ha adquirit per a subministrar als ajuntaments; de fet, hui dia, la inversió en aquests productes ja sobrepassa els 200.000 euros i continuem treballant per a comprar més productes que posaríem a la disposició dels consistoris en cas d’emergència”, ha explicat el president.Per a finalitzar, Martí ha volgut agrair la labor del servei de Contractació i Compres, que ha tramitat la compra de tots els subministraments sota la coordinació del diputat de Desenvolupament Rural Santiago Pérez, i del personal del Parc Mòbil, el Consorci Provincial de Bombers i els voluntaris de de Protecció Civil, que han dut a terme aquesta gran operació de repartiment per tota la província en un sol dia.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià