La Diputació de Castelló estudia subvencions per als municipis afectats per les intenses nevades

José Martí ha destacat que la idea és emular les subvencions que ara fa un any es van convocar amb la mateixa finalitat per a pal·liar els efectes del temporal 'Glòria'.

La Diputació de Castelló estudiarà la possibilitat d’obrir una línia d’ajudes als ajuntaments afectats per les nevades d’este cap de setmana perquè puguen fer front a les despeses extraordinàries que han suposat per a molts d’ells la contractació de maquinària per a la neteja de carrers. Així ho ha confirmat el president de la institució, José Martí, qui ha destacat que la idea és emular les subvencions que ara fa un any es van convocar amb la mateixa finalitat per a pal·liar els efectes del temporal ‘Glòria’.

“Els ajuntaments estan suportant estos mesos una pressió econòmica més gran del que és habitual pels estralls de la crisi de la Covid, per això és lògic que la Diputació, com a ajuntament d’ajuntaments, siga la primera institució a estendre’ls la mà”.

José Martí ha dit que “els municipis han fet un gran treball al llarg d’estos dies per a evitar el col·lapse dels carrers per la neu conjuntament amb els operaris de la Diputació i els ho hem de reconéixer”.

CatalanSpanish