12.6 C
Valencia

La Diputació de Castelló estableix quatre dies de treball presencial i una jornada de teletreball

El diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, explica que amb esta resolució revisable d'adaptació a la nova realitat es pretén garantir la salut dels treballadors i els usuaris.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Diputació continua avançant en el procés d’adaptació a la nova realitat i recupera des de hui el treball presencial per a tots els treballadors de la institució, tal com es va decidir divendres passat en la reunió d’interna de protocol Covid. S’estableix una assistència setmanal física al lloc de quatre dies i una jornada de teletreball, a excepció d’aquells casos en els quals per la naturalesa del lloc no siga possible teletreballar i d’aquells altres en els quals s’opte per cinc jornades presencials. L’organització del sistema de teletreball serà rotatòria entre els adscrits a les diferents unitats perquè no es produïsquen coincidències que vagen en detriment de la qualitat del servei.

És una informació oferida pel diputat provincial de Recursos Humans i Règim Interior, Santiago Agustí, qui ha explicat que en el cas de confinament de filles o fills menors de 14 anys, el treballador públic podrà desenvolupar la seua jornada laboral pel procediment de teletreball. El protocol també estableix que quan un empleat tinga una simptomatologia compatible amb la Covid haurà de comunicar-ho als seus superiors i romandre en el seu domicili.

- Publicitat -

El nou protocol iniciat hui estarà vigent fins que es dicten noves instruccions per la modificació de les circumstàncies que han motivat la seua aprovació.

D’altra banda, Santiago Agustí ha destacat la importància de les activitats de seguiment i valoració de mesures preventives realitzades pel Servei de Prevenció de Riscos Laborals de la Diputació a partir de la desescalada en el període comprés entre els mesos de Juliol i Agost, que s’ha centrat en la revisió periòdica de les mesures implantades en els diferents centres de treball, les actuacions dutes a terme en el complex de Penyeta Roja i el desenvolupament i aplicació del Protocol de contagis sospitosos per Covid-19.

- Publicitat -

En aquest període s’han millorat les condicions de protecció dels llocs d’atenció al públic amb la col·locació de pantalles de seguretat, reforçant la seua estabilitat i ancoratge. Un dels punts d’especial atenció en l’aplicació d’estes mesures ha sigut el Castell de Peníscola, que durant l’estiu ha comptat amb una mitjana de 1.500 visites diàries. També ha destacat les mesures adoptades en el complex socioeducatiu de Penyeta Roja per a garantir una tornada a escola segura.

El diputat ha explicat que «del que es tracta és de tindre la màxima eficàcia en el dia a dia de la casa i de garantir en tot moment la salut dels nostres treballadors i de les persones a les quals s’atén».

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,058FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El mes de la tomata de penjar d’Alcalà ‘enamora’ paladars de tota la província

Este cap de setmana segueixen les propostes gastronòmiques i culturals que inclouen visites, rutes i excel·lents menús amb el producte estrella que segueix amb un bon ritme de vendes.

Borriana baixa un 25% la taxa de ‘residus’ a comerços i activitats econòmiques

L'alcaldessa ha animat la població a sol·licitar altres rebaixes i bonificacions ja previstes com la reducció quasi a la meitat d'esta taxa per a persones majors

Ferit un motorista després d’un accident amb un cotxe a la Vall d’Alba

Un motorista de 50 anys va resultar ferit ahir després de patir una col·lisió amb un cotxe en la carretera CV-15 a l'altura de la Vall d'alba.

Rescaten a un jove després de caure al riu Serpis a Beniarjó

Un jove de 23 anys va resultar ferit anit després de caure accidentalment al riu Serpis en el terme municipal de Beniarjó.
- Advertisement -

: Valencià